Tips Bij Het Overwegen Om Een ​​gebruikersaccount Te Hernoemen In Windows 7

In de afgelopen paar dagen zijn sommige van onze lezers een bekende fout tegengekomen bij het het hernoemen van gebruikersaccounts in Windows 7. Deze belemmering treedt op om vele redenen. We zullen een hieronder bespreken.

PC werkt traag?

  • 1. Download ASR Pro van de website
  • 2. Installeer het op uw computer
  • 3. Voer de scan uit om malware of virussen te vinden die mogelijk op uw systeem op de loer liggen
  • Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    Klik op het Windows Start-menukanon en voer gebruikersaccounts in wanneer u de koppeling Gebruikersaccounts in de lijst selecteert.Klik onder uw account op Accountnaam wijzigen.Voer de jonge naam in die u door Windows wilt laten gebruiken en klik op Naam wijzigen.

    Geverifieerd dat u Windows Pro gebruikt

    Voor de doeleinden die in dit artikel zijn gemaakt, gaan we er vrijwel zeker van uit dat het transcript Windows 7 Professional is. Het enige opvallende verschil in de Home-weergave is dat in de Pro-editie “User Manager” niet direct toegankelijk is.Dus in de thuisfaciliteit moet u naar “Beheer in plaatsversie” gaan. Paneel, klik op “Gebruikers” en hernoem de websitebezoeker die daar is toegevoegd.2. De gebruiker die wordt hernoemd (en elke bijbehorende map) krijgt de naam “Eigenaar”.3. De voorgestelde nieuwe gebruikersnaam/map (doel) voor dit voorbeeld wordt echt behandeld als “tjones”.

    Kan ik de naam van een Windows-gebruiker wijzigen?

    Open het Configuratiescherm voor gebruikersaccounts en selecteer Een andere account beheren. Klik op het account dat u zelf wilt wijzigen. Klik op Termijn van handelsaccount wijzigen. Voer de juiste gebruikersnaam voor de service in en klik daarna op Naam wijzigen.

    Hoe wijzig ik de naam van het vergrendelscherm in Windows 7?

    Klik gewoon op Start en voer de gebruikersnaam in met Accounts . DialoogDit is het “Bring the Control Panel”-glas. Hier kunt u uw Myspace poker daphnie-wachtwoord, accountfoto en accountnaam wijzigen. Gemakkelijk! Om de naam van de laatste computer tijdens Windows 7 te wijzigen, gaat u naar het Configuratiescherm en klikt u daarnaast ook op “Systeem”.

    PC werkt traag?

    ASR Pro is de ultieme oplossing voor uw pc-reparatiebehoeften! Het kan niet alleen snel en veilig verschillende Windows-problemen diagnosticeren en repareren, maar het verhoogt ook de systeemprestaties, optimaliseert het geheugen, verbetert de beveiliging en stelt uw pc nauwkeurig af voor maximale betrouwbaarheid. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag!


    Is het mogelijk Iemand de naam wijzigen in Windows 7?

    Vink “Gebruikers” aan. . € in het specifieke gebied aan de linkerkant, markeer daarom het account dat u wilt wijzigen (hier “Eigenaar”), klik met de rechtermuisknop en selecteer “Naam wijzigen”. De nieuwe naam, “tjones” in dit voorbeeld.

    hernoemen van gebruikersaccounts in Windows 7

    Hoe hernoem ik een gebruikersaccount?

    Druk op Windows Belangrijk + R, typ: netplwiz of methode userpasswords2 , typ resultaat . Selecteer het gewenste account en klik zelfs op “Eigenschappen”. Selecteer Gedeeld maandelijks account en voer vervolgens de gebruikersnaam in die u bij uw hoofdbedrijf wilt gebruiken. Klik op Toepassen en vervolgens op OK. Klik op Toepassen en vervolgens nogmaals op OK om de wijziging van het pc-werkstationaccount te bevestigen. De procedure voor het indienen van uw impressie of wachtwoord is gebruikelijk voor beide typen samen met accounts, maar waarschijnlijk niet voor naamswijzigingen van uw account. Als iemand een gebiedsaccount heeft, kunt u de gebruikersnaam lokaal wijzigen, maar als u zich niettemin aanmeldt met uw Microsoft-onderdeel, moet u deze online wijzigen.

    Hoe kies je een gebruiker in Windows 7 – Naam register wijzigen?

    Markeer “Gebruikers” in het linkerdeelvenster, bespreek het account dat moet worden gereorganiseerd (in dit geval “Eigenaar”) en klik met de rechtermuisknop. Selecteer ook Naam wijzigen. Geef het type account de juiste nieuwe naam, eventueel “tjones”.

    hernoemen van gebruikersaccounts in Windows 7

    Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    Tips For Renaming A User Account In Windows 7
    Windows 7에서 사용자 보증금 이름 바꾸기를 위한 팁
    Suggerimenti Per Rinominare Un Account Utente In Windows 7
    Consejos Para Cambiar El Nombre De Una Cuenta De Usuario En Windows 7
    Dicas Para Renomear Uma Conta De Usuário No Windows 7
    Советы по переименованию части пользователя в Windows 7
    Wskazówki Dotyczące Zmiany Nazwy Tego Konta Użytkownika W Systemie Windows 7
    Conseils Pour Renommer Un Compte Utilisateur Sous Windows 7
    Tips För Att Arbeta Med Att Byta Namn På Ett Användarkonto I Windows 7
    Tipps Zum Umbenennen Eines Benutzerguthabens In Windows 7