Oplossing Bedoeld Voor Kan Ik Windows 7 Opnieuw Installeren En Mijn Bestanden Hebben?

PC werkt traag?

  • 1. Download ASR Pro van de website
  • 2. Installeer het op uw computer
  • 3. Voer de scan uit om malware of virussen te vinden die mogelijk op uw systeem op de loer liggen
  • Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    Als je Windows 7 opnieuw kunt installeren en mijn bestanden op je abonnement kunt houden, zal deze handleiding je helpen het eigenlijke probleem op te lossen.

    reparatie

    Beschikbare methoden om te proberen voordat u een reparatie installeert

    Hoe installeer ik Windows 7 opnieuw zonder bestanden te branden?

    Laatst bekende goede configuratie om zowel opstart- als stabiliteitsproblemen aan te pakken. U kunt de F8-toets ingedrukt houden terwijl de computer opstart om u te helpen een menu met geavanceerde opstartopties weer te geven.Veilige modus.Schoon begin.Start Opstarthulp.Systeemherstel uitvoeren.Start de harde schijf voor betalingen vanaf de opdrachtregel.

    Het opnieuw installeren van Windows kan uw systeemproblemen verhelpen. Het herstellen van de implementatie die in deze handleiding wordt geïllustreerd, vereist geen herinstallatie van programma’s naast het wijzigen van systeeminstellingen, maar het duurt wel enige tijd. Aangezien dit uw belangrijkste ringbanden en instellingen blijven, duurt het even voordat de installatie aan de voorkant is opgeruimd

    Om die reden moet u Windows 7 opnieuw installeren. Het is aan te raden om verschillende snelle oplossingen te testen om er zeker van te zijn dat ze allemaal werken.

    kan ik Windows 7 opnieuw installeren en mijn bestanden behouden

    1. Laatst bekende juiste configuratie om problemen met opstarten en rekeningsaldo op te lossen. Je kunt F8 vasthouden terwijl je je eigen pc opstart om een ​​recept voor geavanceerde schoenen en laarzen te bekijken. Vanaf hier kunt u een voorbereiding kiezen volgens de laatste werkende configuratie (geavanceerd).

    dubbel. Veiligheidsmodus. In het menu Geavanceerde opties hebt u de mogelijkheid om Veilige modus te selecteren om u te helpen bij het herstellen van enkele beschadigde bestanden.

    3. Open schoonmaken. Als Windows 7 leert in de veilige modus maar op de een of andere manier niet goed werkt, kunnen we Clean Boot inschakelen als software of stuurprogramma’s van derden het probleem veroorzaken.

    4. Voer de hulp uit bij het opstarten. Nieuwe zakelijke reparaties kunnen Windows-problemen meestal wegnemen. Selecteer in het menu Geavanceerd in het menu Opstartopties de optie Uw computer herstellen. Koop dan “Startup Repair”, een van de herstelopties aan de binnenkant van Windows 7-opties.

    5. Voer Systeemherstel uit. U hebt waarschijnlijk herstelpunten op uw computersysteem, omdat deze mogelijk standaard zijn ingeschakeld.

    6. Voer de opdracht harde schijf uit op de opdrachtregel. Op het selectiescherm voor systeemherstelideeën is de laatste optie Opdrachtprompt. Typ “chkdsk C: / f / r” en druk op Enter.

    Als geen van deze vaardigheden het meest effectief is en je hebt geen Voor een bruikbare imageback-up, moet je Windows 7 opnieuw installeren.

    Wat heb je nodig?

    Als iemand correct Windows Desktop 7 gratis kan downloaden, dan kan hij Windows een aantal keer opnieuw installeren zonder bestanden of zelfs geïnstalleerde programma’s te verliezen. Om een ​​niet-destructieve herinstallatie van Windows 7 uit te voeren, heeft u wellicht de Perfect Windows 7 installatie-dvd nodig. Als je er nog geen hebt, kun je de populairste Windows 7-installatie-ISO pakken.

    Opmerking. 1. De installatie-dvd moet een nieuwe versie van Windows 7 zijn dan uw huidige pc. Als uw Windows-installatie-dvd erg historisch is, kunt u Windows 7-updates verwijderen.

    de. Deze niet-destructieve herinstallatie in Windows 7 kan compatibiliteitsproblemen veroorzaken met slechts enkele van de geplaatste programma’s, dus het is aan te raden een systeemback-up achter te laten voordat u probeert.

    Maak een back-up van uw Windows 7-systeem in geval van compatibiliteitsproblemen

    Er is meestal geen kans dat het een probleem is om Windows 7 verliesloos opnieuw te installeren, maar de producten van uw gezin kunnen nooit voorzichtiger zijn vanwege uw vertrouwde gegevens. Daarom moet u een goede back-up maken. Een kopie van de installatie-image gemaakt van al uw installatieprogramma’s voor het geval de herinstallatie niet meer werkt voor Windows 7.

    Wat betreft back-upkopieën wilt u waarschijnlijk uw computer- of laptopsysteem snel implementeren, zodat u Windows 7 opnieuw kunt installeren. De back-uptijd hangt af van het gegevensniveau en de schrijfsnelheid van hun computerhardware.

    Hoe kan ik Windows opnieuw installeren zonder persoonlijke bestanden te verliezen?

    Klik onmiddellijk na het openen van de WinRE-modus op Problemen oplossen. Klik op mijn volgende scherm op “Deze pc opnieuw instellen” om het systeemresetvenster openbaar te openen. Selecteer “Bestanden behouden” en klik op “Volgende” na “Reset”. Klik op Volgende waarin een pop-upvenster verschijnt waarin u wordt gevraagd uw Windows 10-besturingssysteem opnieuw te installeren.

    AOMEI Backupper is zeer eenvoudig te gebruiken en u kunt meteen aan de slag.

    2. Klik in het keukenscherm op de selectie van de back-upuitgang en klik met de muis op Systeemback-up. U kunt ook kiezen voor Schijfback-up, Bestandsback-up of Partitieback-up, afhankelijk van de voorkeur van een persoon.

    3. Het is niet nodig om u te helpen bij het selecteren van meer dan één bestemming om zonder twijfel de back-upafbeelding op te slaan, aangezien de tools automatisch podiumgerelateerde items selecteren via de back-upbron.

    een paar. U kunt op “Opties” klikken om het datacompressieniveau van de back-up aan te passen en, indien nodig, het splitsconcept te selecteren. Druk vervolgens op Klik op “Start back-up” bij het starten van de back-up.

    Kan ik Windows 7 resetten zonder gegevens te verwijderen?

    In tegenstelling tot Windows 8 is er geen andere manier omdat het Windows 10 is om “Deze pc vernieuwen” oftewel “Deze pc opnieuw instellen” in Windows 7 te gebruiken waarop de klant kan klikken. U kunt Opstartherstel voor Windows 7 echter nog steeds aanpassen. Om een ​​nieuwe niet-destructieve herinstallatie van een aangesloten Windows 7 uit te voeren, hebt u één Windows 7-installatie-dvd nodig.

    Als iemand zich zorgen maakt over een opstartprobleem, ga dan naar Tools om opstartbare media te maken. U kunt Windows trainen om met WinPE op elke pc te werken en uw eigen systeem te herstellen ver weg van een back-up. Of u zult hoogstwaarschijnlijk de Environment Recovery Tool proberen om de AOMEI Backupper-opstartoptie regelmatig in te schakelen om de organische omgeving te herstellen. Dus je kunt een back-up maken / herstellen als gevolg van het opstarten als dat goed is.

    Installeer Windows 7 opnieuw zonder bestanden te verliezen

    Als je alles hebt wat je nodig hebt, kun je nu beginnen met een succesvolle herinstallatie van Windows 7.

    single. Start op in uw kostbare Windows 7-computerstructuur (veilige modus of winkelmodus). Plaats vervolgens hoe de installatie-dvd of het USB-opslagmedium.

    een paar. Open Windows Verkenner en op dit punt is uw dvd-station beschikbaar in Verkenner. Zoek het bestand Setup.exe en dubbelklik erop om het uit te voeren. Als de klant een AutoPlay-pop-up ziet, voert u gewoon Setup.exe uit.

    3. Daarna verschijnt een p op het bureaublad van uw computer. Een handig netwerk voor het installeren van Windows 7 voor Windows. Klik op Nu installeren en volg de instructies in de goochelaar om het proces te voltooien.

    Elke computer kan tijdens het proces mogelijk meerdere keren opnieuw worden opgestart, en dat is ook goed. Als u klaar bent, zult u waarschijnlijk Windows 7 starten en merken dat verschillende van uw bestanden, instellingen en programma’s ongedeerd zijn.

    Als je geen schijf voor aflevering hebt, kunnen kopers een ISO-installatielodge aankoppelen als het een virtuele schijf is. Open vervolgens de exclusieve schijfbestandsbeheerder en voer de meeste van de belangrijkste bestanden Setup.exe uit.

    Als u Windows 7 niet rechtstreeks start, kunt u Windows 7 altijd opnieuw installeren zonder bestanden te verliezen, maar meestal worden alle bitbestanden in een aparte map opgeslagen.

    Installeer Windows 7 opnieuw zonder de C: Drive te formatteren

    PC werkt traag?

    ASR Pro is de ultieme oplossing voor uw pc-reparatiebehoeften! Het kan niet alleen snel en veilig verschillende Windows-problemen diagnosticeren en repareren, maar het verhoogt ook de systeemprestaties, optimaliseert het geheugen, verbetert de beveiliging en stelt uw pc nauwkeurig af voor maximale betrouwbaarheid. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag!


    Als het systeem misschien niet opstart, kunt u de computer installeren vanaf die installatieschijf van Windows 7 Door. Voordat u dit uniek doet, moet u ervoor zorgen dat uw C:-schijf ten minste 13 GB volledige ruimte heeft.

    Op het scherm waar u moet kiezen waar u Windows wilt installeren, slechts enkele van de C:-schijf zonder lay-outs of mogelijk iets te verwijderen. Voor meer.

    kan ik Windows 7 opnieuw installeren en mijn bestanden behouden

    Als de installatie is voltooid, zal iemand ontdekken dat alle gerelateerde geïnstalleerde programma’s zijn verwijderd en dat er een back-up van uw specifieke bestanden is gemaakt in Windows. old-bestand op de C:-schijf.

    Na het kopiëren van verschillende vereiste versies uit de map Windows.old, kunt u het ingebouwde hulpprogramma Schijfopruiming gebruiken om uw huidige Windows-installatie te de-installeren om een ​​gat op uw C:-schijf vrij te maken

    Conclusie

    Zoals hierboven vermeld, kunt u Windows veel meer opnieuw installeren zonder uw muziek te verliezen. Het heeft er eigenlijk mee te maken of uw computer kan opstarten of helemaal niet. Als u tijdens het grootste deel van het proces een onverwacht probleem tegenkomt, kunt u de AOMEI Backupper gebruiken om de juiste back-up voor uw systeem te maken.

    Gebruik in feite regelmatig een back-upsysteem omdat het gelaagde systeem maar zorgvuldig werkt. Nadat u bijvoorbeeld een aantal zeer nieuwe installaties van Windows hebt uitgevoerd, moet u een secundair systeem maken dat al uw geïnstalleerde hulpprogramma’s bevat.

    Zal ik bestanden opgeven als ik Windows 7 opnieuw installeer?

    Tenzij je tijdens de herinstallatie duidelijk kiest of je het muurgedeelte wilt componeren / verwijderen, zijn je bestanden er meestal zeker nog, oude Windows-apparaten zullen iets meer onder de oude worden geplaatst. Windows-map die betrekking heeft op een standaard systeemstation. Presentaties zoals video’s, snapshots en documenten zullen nooit verdwijnen.

    Als de eigenlijke gadget niet goed werkt of als er zich soms andere problemen voordoen, kan een persoon gegevens herstellen die afkomstig zijn van een reservekopie Tweede kopie zonder gegevensverlies. Met een systeemback-up heeft u geen tijd om de installatie opnieuw uit te voeren om systeemproblemen op te lossen. Zelfs als u merkt dat de hardware van het computersysteem niet werkt, kan uw organisatie uw programma herstellen op de computer die is uitgerust met andere hardware.

    Als u een onbeperkt aantal computers in uw bedrijf gezichtsschild wilt hebben, kunt u AOMEI Backupper Technician kiezen. Bovendien, wanneer u een ingebouwde AOMEI Image Deploy-tool ziet, kunt u in het algemeen ook handmatig een systeemlogo op een server-side machine koppelen / herstellen naar meerdere machinesystemen op het netwerk.

    Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    Solution For Can I Reinstall Windows 7 And Keep My Files?
    Soluzione Dovuta A Posso Reinstallare Windows 7 E Gestire I Miei File?
    Solução Para Posso Reinstalar O Windows 7 E Manter Meus Arquivos?
    Lösung Für Kann Ich Windows 7 Neu Installieren Und Meine Dateien Behalten?
    대신 해결 방법 Windows 7을 다시 설치하고 이 파일을 유지할 수 있습니까?
    Lösning För Kan Jag Installera Om Windows 7 Och Behålla Mina Filer?
    Solución Para ¿Puedo Reinstalar Windows 7 Y Conservar Mis Archivos?
    Решение проблемы: могу ли я переустановить Windows 7 и сохранить свои файлы?
    Rozwiązanie Dla Czy Mogę Ponownie Zainstalować System Windows 7 I Zachować Moje Pliki?
    Solution Pour Puis-je Réinstaller Windows 7 Et Conserver Mes Fichiers ?