Felsöka Och Reparera Winamp Mindre än Att Spela Upp Videor

Dagens guide är utformad för att hjälpa dig om du får Winamp -felkod när du spelar upp video.

Datorn går långsamt?

  • 1. Ladda ner ASR Pro från webbplatsen
  • 2. Installera det på din dator
  • 3. Kör skanningen för att hitta skadlig programvara eller virus som kan gömma sig i ditt system
  • Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    g.Markera kryssrutan Visa videofönsterruta när videouppspelning startar i den nuvarande högra fönsterrutan, under Videouppspelning. När du har bestämt det klickar du bara på knappen Stäng på den nedre sidan som är kopplad till den vänstra rutan i inställningsområdet för Winamp. Starta om den medföljande Winamp Player på grund av att ändringarna träder i kraft.

    g.

    30 december 2018 12:45 A# 1

    Juniormedlem

    Datum för medlemskap: december i år

    Inlägg: 48

    Winamp spelar INTE upp video!


    God morgon !

    Jag har använt Winamp sedan 2005, så jag känner till Winamps arv. Jag har aldrig äntligen kunnat spela MP4 -videor på Windows 10, men jag accepterade detta faktum. Jag installerade nyligen fem winamp.666 build 3516. Fram till några dagar tidigare (Christmas It 2018) .wmv -videor spelade perfekt; sedan mycket snart därefter slutade det spela de Windows Media -bandningslösningarna och alla andra typer av videor som köpare känner dem testar för närvarande den nya Winamp 5.8 (som jag inte har känt förut), samma situation: det finns INGEN video på en. Spela
    eller cool musik och visualiseringar, men helt ingen video ännu. Jag avinstallerade, installerade om och skickade i gengäld utan resultat. Jag laddade ner äldre versioner (5 versioner 3, 5.5) som jag hittade i mina nedladdningar, samma problem. Jag tappade Winamp till 5666 Build 3516 ((patched) verkligen Winamp kommer inte längre att spela upp videor på din egen Windows 10 -dator.

    Jag har fortfarande per bärbar dator på grund av Windows 7 (tack och lov!) “Src =” images / smilies / smile.gif “>

    Nej, är inte detta en julsaga, det är en viktig sorglig sanning! Kan någon snälla hjälpa till? Tack för genombrottet. Jag saknar mina videor! (Jag får tag på att jag kan få VLC, men det anses inte behöva) vill.

    Gott nytt år till alla som får reda på det!

    Stephen

    A

    Jag har använt Winamp sedan 2005, så jag känner till historien om Winamp. Jag har aldrig kunnat spela MP4 -presentationer på Windows 10, men jag sa så. Jag har nu 5 winamp.666 Build 3516 lokaliserat. För några dagar sedan (Christmas It 2018) spelade .wmv-filen den sista perfekt virusliknande videon; plötsligt stannade folk upp med att spela Windows Media -videor idag och alla en persons andra typer relaterade till testade den nya Winamp 5.8 (som jag aldrig har provat tidigare), samma arbetsmiljö: inga bilder alls. Läsningar
    eller musik, men också fantastiska visualiseringar, men ingen video. Borttagen, ominstallerad, för att absolut inte vara till nytta. Jag installerade en äldre version (5 versioner 3, 5.5) som jag lärde mig i mina mp3 -filer, samma problem. Jag extraherade Winamp i 5.666 Build 3516 ((fixat) för att begränsa Winamp från att spela videopresentationer på en bra Windows 10 -maskin nu.

    Jag har en andra anteckningsblock med Windows 7 (tack och lov för själva installationen!) Och Winamp PRO (!) 5.3, som spelar musikfiler, CD -skivor, återgivningar och (bland andra) MP4- och WMV -videor vackert … med

    Datorn går långsamt?

    ASR Pro är den ultimata lösningen för dina PC-reparationsbehov! Den diagnostiserar och reparerar inte bara olika Windows-problem snabbt och säkert, utan den ökar också systemprestandan, optimerar minnet, förbättrar säkerheten och finjusterar din dator för maximal tillförlitlighet. Så varför vänta? Kom igång idag!


    Nej, den här färdigheten är ingen nyårssaga, det är en sorglig verklighet! Kan någon snälla hjälpa till? Tack på förhand. Jag saknar mina DVD -skivor! (Jag vet att jag kan ha VLC, men jag vill inte).

    14 maj 2007, 22:22 A# 5 winamp spelar inte videor

    Techorator
    Winamp och även Shoutcast -kommandot

    Medlemsdatum: 4000

    Inlägg: 35874 jun

    winamp wont games videos

    MPC levereras med inbyggda avkodare, medan Winamp förlitar sig på en extern DirectShow-avkodare för att installera med din community (liknande hur Windows Media Player fungerar).

    Stäng Winamp

    Gå till mappen Winamp Plugins IN_AVRUN
    Delete.DLL (Power Reader Third Party Plugin)

    Öppna Winamp igen

    Gå till: Preferences (Ctrl + P)> Plugins >> Enter DirectShow Decoder (in_dshow.dll)> config

    Se till att listan mot tillägg är:

    MPG; MPEG; M2V; AVI; DIVX; FLV

    Observera att du bara kan lägga till ytterligare tillägg om det behövs, men de kan helt enkelt spelas om de nödvändiga / lämpliga Directshow -separatorerna och filtren redan är installerade på ditt familjes personliga system.

    Till exempel ser min nuvarande lista över prenumerationer på tillägget in_dshow inte annorlunda ut:
    MPG; MPEG; M2V; AVI; GMO; VOB; RMVB; RM; RA; MKV; AC3; MOV; DAT; FLV; M4V; MP4

    För mer information se denna garn:
    Mest efterfrågade funktioner / plugins

    HFör tillfället kräver FLV en separat FLV -separator för att verka installerad, och för FLV 1 måste den kompileras i libavcodec i ffdshow -träningsavkodarens konfiguration.

    För WMV gå till: Nullsoft Windows Media (in_wmdecoder.dll)> config
    och se till att WMV vanligtvis finns i listan över filtyper längst till höger.
    Det ska se ut så här:
    WMA
    WMV
    ASF
    MMS: //
    MMSU: //
    MMST: //

    I grund och botten ser dxdiag -loggen ok utöver det tror jag att det bara är ett powerplayer -verktyg som förmodligen förstörde din winamp.

    A

    MPC kommer med dess äger set-top-boxar, medan Winamp förlitar sig på Directshow remedie set-top-boxar för att passa ditt fantastiska system (liknande Windows Media Player).

    winamp uppskattar inte videor

    Navigera till: Prefs (Ctrl + P)> Plugins> Input> DirectShow (in_dshowdecoder.dll)> config

    Observera att du kan lägga till en mängd andra tillägg om du vill. De kommer dock att fungera mest effektivt om de nödvändiga / lämpliga Directshow -separatorerna och filtren för närvarande är installerade på din människokropp.

    AddFör ytterligare dokument se denna tråd:
    Mest förväntade funktioner för varje plugin

    Till exempel behöver FLV en separat FLV -splitter för att installeras, och dessutom för FLV 1 måste du installera ytterligare lite mer libavcodec i ffdshow video lägre avkodarkonfiguration.

    För WMV gå till Nullsoft: Windows Media Decoder (in_wm.dll)> config
    och se till att WMV finns i listan över filtyper till höger.
    Det ska se ut så här:
    WMA
    WMV
    ASF
    MMS: //
    MMSU: //
    MMST: //

    I grund och botten ser en persons dxdiag -logg bra ut och jag tänker på att det var Powerplayer -verktyget som förstörde din Winamp.

    Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.