Felsökningstips För återaktivering Av Systemåterställning

Datorn går långsamt?

  • 1. Ladda ner ASR Pro från webbplatsen
  • 2. Installera det på din dator
  • 3. Kör skanningen för att hitta skadlig programvara eller virus som kan gömma sig i ditt system
  • Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    Under de senaste dagarna har vi hört från ett antal läsare att de återaktiverar Systemåterställning. g.Öppna Start.Hitta Skapa en återställningspunkt och klicka på det högst placerade resultatet för att öppna sidan Systemegenskaper.Under Skyddsalternativ väljer du den äldre systemdrivenheten.Klicka utan tvekan på knappen “Konfigurera”.Välj vårt alternativ Aktivera systemskydd.Klicka på dess huvudsakliga tillämpningsknapp.

    g.

    Klassisk systemåterställning, vilket skulle göra det enkelt att gå tillbaka i tiden och så ångra systemändringar, är mystiskt inaktiverat i Windows 10. Det är inte klart om detta i allmänhet är önskat beteende, även om du hittar din i en ange var installation, uppdatering av en installationsdrivrutin eller kanske någon annan typ av artikel är problematisk, en systemåterställning kan vara en lämplig livräddare.

    3. I avsnittet “Säkerhetsalternativ”, slå dig till på den primära enheten och konfigurera knapparna.

    4. Välj Aktivera skydd på flera nivåer och placera sedan maximal användningsprocent till ett värde som är betydligt bättre än noll. Jag vill investera alla mina 10% i det.

    Mer information om systemåterställning finns i “Konfigurera ditt system säkert med vår egen återställningsfunktion”.

    [email protected] < /a>

    Anand Hanse – Ny administratör för TheWindowsClub.com, 10 -årig Microsoft MVP -specialist (2006–16) och MVP för det preliminära utvärderingsprogrammet Enki Windows. Läs hela den här artikeln och dessutom specifika kommentarer först, skapa en systemåterställningsfaktor innan du gör några ändringar i din plan, eller akta dig för förslag från tredje part när du installerar freeware. Återställ

    Systemet skiljer sig från hela systembackupen. Det fångar upp TSR: er, deras platser och följaktligen Windows -registret som en bild, och säkerhetskopierar några objekt som inte behövs för att återställa en systemdisk som tror poängen om du bestämmer dig för att återställa. Som standard är Systemåterställning förmodligen aktiverat på de flesta Windows -operativsystem, inklusive Windows 10. Men en del användare som har uppgraderat sina datorer på marknaden till Windows 10 bekräftar att deras systemåterställningsfunktion inte aktiverades korrekt.

    När du försöker starta Recovery -gadgeten kan du få ditt meddelande:

    Du måste behålla systemskyddet på denna enhet

    Ska jag aktivera systemåterställning i Windows 10?

    Systemåterställning är inaktiverat med – Som standard på Windows 10. Det är sällsynt, men absolut nödvändigt där du behöver det. Om du använder Windows ten vill jag att du slår på den om den är avstängd på din fantastiska dator. (Vanligtvis gäller detta råd för vanliga icke-tekniska människor och som en följd av detta små företag.

    Därför är det utan tvekan viktigt att alla användare betygsätter och Systemåterställning på de flesta för sina system, inte om det är aktiverat. De undrar hur du aktiverar och aktiverar systemåterställning i Windows 10.

    Aktivera systemet för att återställa Windows 10

    För att kontrollera om anpassad systemåterställning är inaktiverad eller permanent, skriv Kontrollpanelen i Startsökning och tryck på Enter så att den öppnar den. Klicka på System -appleten i Kontrollpanelen för att öppna systemet.

    Systemskydd visas i den vänstra rutan. Klicka om det för att öppna fastighetssystemet. På någon flik “Systemskydd” kan du säkert se generellt skyddsinställningar.

    Se till att systemdiskprogrammet normalt är aktiverat.

    Annars väljer du datorns enhet C bredvid fältet Enhet och klickar dessutom på knappen Konfigurera. Motsvarande fält ska öppnas. Detta!

    Det betyder att du kanske har aktiverat Systemåterställning i Windows 10/8/7.

    Därefter är det första steget att skapa en systemåterställningspunkt. Gör detta och besök om det skapas.

    Aktivera systemskydd är nedtonat м

    Om alternativet Slå på systemskydd normalt är nedtonat eller inte finns på din Windows -enhet kan det hända att systemadministratören har inaktiverat systemåterställning.

    Du kan använda cmdleten enable-computerrestore på samma sätt. Den aktiverar en dedikerad systemåterställningsfunktion. Så ofta kör följande förvärv i ett förhöjt C: > PowerShell -fönster:

    återaktivera programåterställning

     PS Enable -ComputerRestore -Drive "C: " 

    Datorn går långsamt?

    ASR Pro är den ultimata lösningen för dina PC-reparationsbehov! Den diagnostiserar och reparerar inte bara olika Windows-problem snabbt och säkert, utan den ökar också systemprestandan, optimerar minnet, förbättrar säkerheten och finjusterar din dator för maximal tillförlitlighet. Så varför vänta? Kom igång idag!


    Detta kommando möjliggör en systemåterställning på C: -enheten på var och en av våra lokala datorer.

    Om Systemåterställning inte fungerar och en systemåterställningspunkt inte skapas kan du öppna dialogrutan Kör mer från WinX -menyn och dessutom skriva services.msc till starta tjänsten. Hantera samt verifiera att tjänsten Volume and Task Shadow Copy Provider och Microsoft Software Shadow Copy nu körs och är inställd på Automatic.

    Så vill du aktivera Systemåterställning som kan Windows 10? Då har du kommit till det mest önskvärda stället. Nedan är det bästa sättet att aktivera Systemåterställning på PC. Men först, kommer inte Låt oss ta en snabb titt på en fantastisk bra, solid introduktion.

    Systemåterställning är ett bra, kostnadsfritt verktyg från Microsoft som fungerar genom att uppnå en säkerhetskopia, som kallas en återställningspunkt, för de faktiska kritiska systemapplikationerna och registren. Om det anses vara något att göra med ditt Windows har du möjlighet att använda dessa återställningspunkter för att återgå till åldersprojekt som fungerade bra, istället för att använda mycket komplexa lösningar som fabriksåterställning etc. Systemåterställning introducerades först i Windows för att köra vem som har ME och / eller var en del inklusive Windows, men som sedan har inaktiverats som standard av Windows 10.

    Med den här grundläggande introduktionen, precis vad som redan är tillgängligt förresten, låt oss gå vidare till nästa avsnitt där vi kommer att tala några snabba och praktiska tips för att möjliggöra systemåterställning.

    Hur aktiverar jag systemåterställning i Windows 10?

    För att aktivera Systemåterställning på din dator, skriv “återställ” i sökfältet för att komma till menyn och välj alternativet “Skapa varje återställningspunkt”.

    I en ny förlustdialogruta och “Systemskydd” går du tillbaka till vanligtvis “Konfigurera” -menyn för att aktivera Systemåterställning när du överväger Windows 10.

    Fliken Säkerhetssystem startas. Därifrån väljer du alternativet Slå på systemskyddsradio och klickar på OK för att aktivera Systemåterställning om du funderar på din dator.

    Du kan också aktivera ett alternativ som minskar mängden lagringsutrymme som en person vill ha och som kan leva vidare för sina återställningspunkter. Eftersom dina återställningspunkter når det maximala minnesminskningen kan de äldsta mycket säkert raderas för att frigöra utrymme på din enhet.

    Hur man skapar en bra och pålitlig återställningspunkt manuellt?

    Och vi pratar vanligtvis om att ändra systemåterställningsinställningarna. Men om din organisation vill ta bort sin skapa en återställningspunkt -myndighet krävs ytterligare lösningar.

    För att göra detta klickar du på “Ny …” om du har “Systemskydd” -räkningen i “Systemåterställningsalternativ”. Ange sedan logotypen för den tidigare återställningspunkten; hjälper dig verkligen att avgöra detta senare.

    PSedan datum och tid läggs till automatiskt behöver du bara tydligt ange namnet på slutet. Jag skulle säga något som “återställ person” eller materia och klicka på “Skapa”. En ny återställningspunkt kommer nästan säkert att genereras på några sekunder.

    Aktivera en återställningspunkt med kommandoraden

    återaktivera systemåterställning

    Du kanske inte gillar det grafiska gränssnittet. Inga problem. Eftersom klienter förmodligen också aktiverar ett återställningsproblem från Windows PowerShell .

    För att börja öppna, gå till Windows PowerShell genom att trycka på Windows-tangenten + X och högerklicka på Windows PowerShell (Admin). Därifrån skriver du Enable -ComputerRestore -Drive “[Drive]:” inom bara ett specifikt skal och trycker på Retur.

    Här måste du ersätta “[enhet]:” utöver den produkt som du vill tillåta systemåterställning för. Här tillåter jag till exempel punktåterställning för D: force. Således kommer vårt kommando nu att vara Enable -ComputerRestore -Drive “D: “.

    Aktivera systemåterställning på Windows

    Systemåterställning inaktiveras genom att gå till standard på Windows 10 -datorer, möjligen för att spara minne som det annars skulle ha tagit. Men vi vill att du lämnar systemåterställningsfunktionen helt på din dator aktiverad eftersom den ingår i verktyget Accidental Data Loss Recovery för den faktiska datorn. Hoppas att den här artikeln hjälper dig att utföra en ny systemåterställning på någon annans Windows 10.

    Dela detta meddelande:

    Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    Ska jag inaktivera systemåterställning?

    Inaktivering av systemåterställning hindrar dig från att ångra dina skift. Det är i allmänhet inte en bra idé att framgångsrikt stänga av den. Klicka på “Start” -knappen, ange “Återställning” och klicka på “Skapa en återställningspunkt”. Oroa dig inte.

    Hur har jag aktiverat Systemåterställning från att få prompt?

    Ange kommandotolken i avancerade alternativ om du inte kommer åt Windows -miljön.Ange det här kommandot: net structure vss och tryck på Enter.Ange detta kommando: rstrui.exe för varje offline: C: windows = aktiv genom att flytta Enter.

    Troubleshooting Tips For Reactivating System Restore
    Tips Voor Het Oplossen Van Problemen Om Systeemherstel Opnieuw Te Activeren
    Tipps Und Tricks Zur Fehlerbehebung Beim Reaktivieren Der Systemwiederherstellung
    Procedimentos De Solução De Problemas Para Reativar A Restauração Do Sistema
    Wskazówki Dotyczące Rozwiązywania Problemów Związanych Z Reaktywacją Przywracania Systemu
    Conseils De Dépannage Pour Réactiver La Restauration Du Système
    Suggerimenti Per La Risoluzione Dei Problemi Necessari Per Riattivare Ripristino Configurazione Di Sistema
    시스템 복원 재활성화로 인한 문제 해결 팁
    Solución De Problemas Con Ideas Creativas Para Reactivar Restaurar Sistema
    Методы устранения неполадок при повторной активации функции восстановления системы