Hur Hittar Jag Codec-felsökaren

Du kanske stöter på ett felmeddelande som anger hur man kan hitta codec. Nu finns det praktiskt taget hur många steg som helst du kan ta för att verkligen starta det här problemet, och vi kommer att ta en titt på dem om ett ögonblick.

Datorn går långsamt?

  • 1. Ladda ner ASR Pro från webbplatsen
  • 2. Installera det på din dator
  • 3. Kör skanningen för att hitta skadlig programvara eller virus som kan gömma sig i ditt system
  • Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    För att bestämma och denna codec användes för just din fil, spela upp filen genom en spelare om möjligt. Medan filen utan tvekan spelas, högerklicka via fliken i biblioteket och betala sedan för egenskaperna. På fliken Arkiv, se avsnitten Audio codec och Video codec. Använd ett PII-codec-verktyg från tredje part.

    Hur hittar man individuella videokodekar?

    Hur hittar man codecs som involverar en videofil med hjälp av strategimetoden? Välj hur videon vars codec-information du vill ha i åtanke. Ta en titt på filen. Välj Egenskaper. Växla till fliken Sammanfattning. Kontrollera den specifika beskrivningen. Du kommer att lära dig mer om ljudformat eller videokomprimering. Dessa är de som används när du överväger din mediaspelares klippkodekar.

    Datorn går långsamt?

    ASR Pro är den ultimata lösningen för dina PC-reparationsbehov! Den diagnostiserar och reparerar inte bara olika Windows-problem snabbt och säkert, utan den ökar också systemprestandan, optimerar minnet, förbättrar säkerheten och finjusterar din dator för maximal tillförlitlighet. Så varför vänta? Kom igång idag!


    Hitta kodinformation manuellt

    Använd ditt operativsystem för att avgöra vilken codec du behöver. Högerklicka bifogad till huvudfilen du vill öppna. Välj “Egenskaper” om du använder en PC, kanske “Få info” om du bygger en Mac. Klicka med avseende på fakturan “Sammanfattning”. Filbeskrivningen bör ge dig både ljudformat och filmklippskomprimering för personen. Dessa är var och en av våra codec som tidigare användes för att skapa hela. Användare kan använda dessa codecs från de typiska webbplatserna för de specifika företag som skapade föremål. Xvid, DivX och MPEG codecs är populära. När du har laddat ner, lägg på codec och öppna filen helt offentligt med mediaspelaren du i många fall använder.

    hur hittar jag vilken codec

    I många fall, hur vet jag vilken videocodec jag använder bäst?

    För att bestämma den utmärkta codec för din video måste du installera helt gratis programvara som kommer att göra jobbet för just denna köpare. Här är vad du behöver göra för att identifiera codec: Ladda ner och installera paketet från listan nedan. Öppna de aktuella videorna i filen. Få all information om video-codec som används.

    Hur hittar jag kodeken på den här datorn?

    För att ta reda på vilken codec som användes för en viss datorfil, spela upp hela filen i spelaren, oavsett om det är möjligt. När du spelar en datorfil högerklickar du på var och en av våra filer i alla bibliotek och väljer Egenskaper. På fliken “Arkiv”, se avsnitten “Ljudkodek” och som ett resultat “Videokodek”.

    hur man hittar vilken codec

    Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.