Hoe Kan Ik Mac OS X Hot Corners Repareren Die Niet Meer Werken

In deze handleiding beschrijven we enkele van de mogelijke redenen waarom mac OS X hot corners mogelijk niet werken, en bovendien stellen we enkele mogelijke redenen voor oplossingen die klanten kunnen proberen om het probleem op te lossen.

PC werkt traag?

  • 1. Download ASR Pro van de website
  • 2. Installeer het op uw computer
  • 3. Voer de scan uit om malware of virussen te vinden die mogelijk op uw systeem op de loer liggen
  • Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    mac os x hot corners gesloten werkend

    Hot Corners resetten

    Start daarna je home-apparaat opnieuw en reset Hot the 4 Corners. Als u uw wensen en behoeften opnieuw instelt, zult u zeker de hoeken opnieuw doen of creatieve instellingen kiezen om terug te keren naar de systeeminstellingen.

    PC werkt traag?

    ASR Pro is de ultieme oplossing voor uw pc-reparatiebehoeften! Het kan niet alleen snel en veilig verschillende Windows-problemen diagnosticeren en repareren, maar het verhoogt ook de systeemprestaties, optimaliseert het geheugen, verbetert de beveiliging en stelt uw pc nauwkeurig af voor maximale betrouwbaarheid. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag!


    Hot Corners, Ook bekend als hoeken

    Al deze functies kunnen mogelijk extra worden geactiveerd via het toetsenbord, muisactivering, gebaren of… Hot Corners Hot corners worden eerlijk gezegd veroorzaakt door de cursor in een poesje van het scherm te bewegen. Het is ook een geweldig plan als je geen speciale gamingmuis met één knop gebruikt of als je geen andere manieren kunt bedenken om nieuwe items te besturen, enz. Je kunt schermlocaties of hotspots vinden met behulp van de Systeemvoorkeuren/Flight Control/Active Hoeken knop. hoeken”.

    mac os x hot corners werkt niet meer

    Update.OS X

    Voordat de persoon Active Coins instelt, zorg ervoor dat OS X dit tot nu toe is. Sommige mensen zijn een aantal nadelen hiervan tegengekomen en functie-updates hebben het stabiel gemaakt. Het lijkt erop dat iemand het heeft bijgewerkt, het heeft opgelost, het vervolgens heeft gebroken en het vervolgens weer heeft gerepareerd.

    Hot Corners toewijzen aan de Mod Key Mac Fixes

    Een nieuwe modificatietoets toewijzen Het uitvoeren van een hot corner-actie is een redelijk probleemloos en moeiteloos proces. voorkomt het per ongeluk activeren van Hot Corners. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan.

    Wat u nodig hebt om acties in te schakelen wanneer het controlecentrum dat net doet ‘t Werkt

    Hoewel het Control Center in Mojave meestal op tijd werkt, kan het gebeuren dat de specifieke weergave van elk afzonderlijk venster traag is of stopt. Het lijkt erop dat er geen applicatie wordt afgespeeld. In de meeste gevallen is de Expose uitzicht omvat alles, en als gevolg daarvan kan het soms voorkomen dat u uw eigenlijke computer en muis gebruikt om met deze toepassingen om te gaan. Gelukkig is hun impact op de drukke taak met Mojave Mission Control klein, en ze doden je apps nauwelijks of verlammen overheidsentertainment. Wat te doen als de vluchtbesturing niet werkt aan de binnenkant van Mojave?

    Hoe de hotspot in te stellen om de screensaver te starten

    Wanneer u nu met de muisaanwijzer beweegt, beweegt u een bepaalde muiscursor naar de hoek die u mogelijk hebt gekozen – het is snel en gemakkelijk om te doen – uw snelkoppeling op de tv begint te selecteren. Dit is heel erg handig omdat het helpt om inbranden van de voorruit te voorkomen.

    Hot Corners inschakelen en gebruiken in MacOS

    Om aan te moedigen hot corners in macOS, ga naar Systeemvoorkeuren > Bureaublad en een welkomstscherm. > Screensaver > Hot Corners… en van daaruit kunt u verschillende schermhoeken aanpassen.

    Wat zijn Hot Corners?

    Hot corners zijn op Mac, een exclusieve integratie die je een reeks strategieën geeft om je muis te verkrijgen. U kunt signalen toewijzen aan de computer van een persoon die worden uitgevoerd wanneer uw werk de muis naar een specifieke hoek achter het scherm verplaatst. Deze acties omvatten het tonen of camoufleren van de werkbalk, het tonen van dit opstartscherm, het tonen van dat bureaublad, het openen van dit meldingscentrum, het tonen of verstikken van missiecontrole en het tonen of verbergen van deze launcher voor anderen.

    Verbeterde actieve hoeken

    U kunt deze functie bereiken door eenvoudig naar Systeemvoorkeuren > Bureaublad en schermbeveiliging > Scherm Bureaubladschermbeveiliging > Hot Corners te gaan. Of zoek gewoon naar knetterende hoeken. Je kunt Hot Corners gebruiken om zinnen te maken zoals de schermbeveiliging starten/uitschakelen, Mission Control starten, overschakelen naar de desktop, Ultimate Mac in de slaapstand zetten, enz.

    Hoe Hot Corners proberen?

    Hot Corners is momenteel waarschijnlijk de gemakkelijkste Mac-functie om te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is uw computer of trackpad te pakken en uw cursor naar een van de hoeken te verplaatsen. Uw Mac zal dan effectief elke actie uitvoeren die u voor die hoek instelt, zoals het scherm verzegelen of Quick Notes lezen.

    Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    How To Fix Mac OS X Hot Corners That Stopped Working
    Jak Naprawić Gorące Narożniki Systemu Mac OS X, Które Przestały Działać
    Hur På Marknaden Fixar Man Mac OS X Hot Corners Som Slutade Fungera
    Cómo Volver A Arreglar Las Esquinas Activas De Mac OS X Que Dejaron De Funcionar
    So Beheben Sie Mac OS X Hot Corners, Die Nicht Mehr Funktionieren
    Como Corrigir Hot Corners Do Mac OS X Que Pararam De Funcionar
    Come Correggere Gli Hot Corner Di Mac OS X Che Hanno Smesso Di Funzionare
    작동을 멈춘 Mac OS X 핫 코너를 수정하는 방법
    Как исправить горячие углы Mac OS X, которые перестали работать
    Comment Réparer Les Coins Actifs De Mac OS X Qui Ont Cessé De Fonctionner