Hur På Marknaden Fixar Man Mac OS X Hot Corners Som Slutade Fungera

I den här guiden beskriver vi några kopplade till möjliga orsaker till varför mac OS X hot corners kanske inte fungerar, och vi kanske föreslår några möjliga fixar som du eventuellt kan försöka åtgärda problemet.

Datorn går långsamt?

  • 1. Ladda ner ASR Pro från webbplatsen
  • 2. Installera det på din dator
  • 3. Kör skanningen för att hitta skadlig programvara eller virus som kan gömma sig i ditt system
  • Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    mac os x hot corners slutade fungera

    Återställ Hot Corners

    Efter det, starta om din hemmateknik och återställ Hot the 4 Corners. När du själv återställer heta behov och önskemål kan du uppdatera hörnen eller välja kreativa inställningar genom att tjäna till systeminställningarna.

    Datorn går långsamt?

    ASR Pro är den ultimata lösningen för dina PC-reparationsbehov! Den diagnostiserar och reparerar inte bara olika Windows-problem snabbt och säkert, utan den ökar också systemprestandan, optimerar minnet, förbättrar säkerheten och finjusterar din dator för maximal tillförlitlighet. Så varför vänta? Kom igång idag!


    Hot Corners, Also Kända som hörn

    Alla dessa funktioner kan råka aktiveras ytterligare via tangentbordet, musklick, uttryck eller… Hot Corners Heta hörn bildas faktiskt genom att flytta markören till en skåra på skärmen. Det är också ett bra alternativ när du inte använder en dedikerad mus med en knapp och inte kan komma på andra sätt att starta devoir-kontroll, etc. Du kan hitta skärmskärmpunkter och/eller kanske hotspots med hjälp av Systeminställningar/Flygkontroll/ Active Corners kontrollnyckel. hörn”.

    mac os x hot corners quited working

    Update.OS X

    Innan du ställer in Active Coins bör du ha för att se till att OS X är uppe, vilket kommer att uppdateras. Vissa människor har stött på några nackdelar med detta och funktionsuppdateringar har stabiliserats förstå det. Det ser ut som att någon har uppdaterat det, fixat den här uppgiften, sedan bröt den och sedan fixat den igen.

    Hur man tilldelar Hot Corners till Mod Key Mac-fixar

    Tilldela en ny modifieringsnyckel Att utföra en funktionell Hot Corner-åtgärd är en ganska enkel till enkel process. Det förhindrar också oavsiktlig aktivering som liknar Hot Corners. Följ bara stegen nedan för att komma igång.

    Vad du behöver för att aktivera åtgärder när kontrollcentret bara gör det’ t Fungera

    Medan typen av kontrollcenter i Mojave mestadels fungerar över säsong, kan det hända att meddelandet för varje enskilt fönster kommer att blockeras. Det verkar som om ingen applikation spelar. I nästan alla fall kan Expose vi ew täcker allt, och det kan hindra dig från att använda ditt internet och din mus för att interagera med dessa applikationer. Tack och lov är deras inverkan på den hektiska uppgiften Mojave Mission Control liten, och de dödar sällan dina appar eller förlamar statlig underhållning. Vad kan du göra om flygkontrollen inte fungerar i Mojave?

    Hur ställer du in Hotspot för att starta skärmsläckaren

    Nu när du håller muspekaren flyttar du spelmusmarkören till det hörn du kanske vill ha valt – det är snabbt och enkelt att uppnå – Din genväg på skärmen bör börja välja. Detta är väldigt praktiskt samtidigt som det hjälper till att förhindra inbränning av vindrutan.

    Hur man aktiverar och använder Hot Corners i MacOS

    För att aktivera hot och kryddiga hörn i macOS, gå till Systeminställningar > Skrivbord och en startskärm. > Skärmsläckare > Hot Corners… och därifrån kan du ändra olika skärmvinklar.

    Vad är Hot Corners?

    Heta hörn är på Mac, en exklusiv funktion som ger dig en uppsättning strategier för din egen mus. Du kan tilldela signaler till dina datorsystem som kommer att exekveras när ditt företag slår med musen till ett specifikt hörn av hela skärmen. Dessa åtgärder inkluderar att visa eller dölja dessa verktygsfält, visa den här startskärmen, visa datorns skrivbord, öppna detta meddelandecenter, visa eller dölja redvoir-kontroll och visa eller dölja startprogrammet för att få andra.

    Förbättrade aktiva hörn

    Du kan hitta objektfunktionen genom att helt enkelt gå till Systeminställningar > Skrivbord och skärmsläckare > Skärmsläckare för skrivbord > Hot Corners. Eller bara titta på grund av sprakande hörn. Du kan använda Hot Corners för nyckelord som att starta/inaktivera skärmsläckaren, öppna Mission Control, byta till skrivbordet, sätta Ultimate Mac i viloläge, etc.

    Hur provar man Hot Corners ?

    Hot Corners är förmodligen den renaste Mac-funktionen att använda just nu. Allt individen behöver göra är att ta din dator eller kanske en styrplatta och flytta markören till en som har att göra med hörnen. Din Mac kommer sedan automatiskt att tillhandahålla den åtgärd du ställer in för den varma garderoben, som att försegla skärmen eller öppna Quick Notes.

    Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    How To Fix Mac OS X Hot Corners That Stopped Working
    Jak Naprawić Gorące Narożniki Systemu Mac OS X, Które Przestały Działać
    Cómo Volver A Arreglar Las Esquinas Activas De Mac OS X Que Dejaron De Funcionar
    So Beheben Sie Mac OS X Hot Corners, Die Nicht Mehr Funktionieren
    Como Corrigir Hot Corners Do Mac OS X Que Pararam De Funcionar
    Come Correggere Gli Hot Corner Di Mac OS X Che Hanno Smesso Di Funzionare
    Hoe Kan Ik Mac OS X Hot Corners Repareren Die Niet Meer Werken
    작동을 멈춘 Mac OS X 핫 코너를 수정하는 방법
    Как исправить горячие углы Mac OS X, которые перестали работать
    Comment Réparer Les Coins Actifs De Mac OS X Qui Ont Cessé De Fonctionner