Hur Man åtgärdar Bluetooth Discovery Error I Windows Vista

De senaste dagarna har några av våra läsare informerat folk om att de har stött på ett detekteringsfel för bluetooth i Windows Vista.

< /p>

Datorn går långsamt?

  • 1. Ladda ner ASR Pro från webbplatsen
  • 2. Installera det på din dator
  • 3. Kör skanningen för att hitta skadlig programvara eller virus som kan gömma sig i ditt system
  • Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    Testa din enhet

    Testa Bluetooth, Bluetooth-funktioner och funktioner. Om du vill ansluta din mobiltelefon eller tränare till din bärbara dator via Bluetooth kan du se till att Bluetooth är påslagen till båda enheterna och se till att det finns tillräckligt med laddning för att upprätthålla anslutningen om den har batterier.

    bluetooth discovery error windows vista

    Hur gör jag för att lägga till en Bluetooth-enhet i Windows Vista?

    På startdatorn, klicka den här gången och gör ett val Kontrollpanelen. Dubbelklicka på ikonen “Bluetooth-enheter”. Beroende på dina datorinställningar kan du på vägen behöva klicka på Maskinvara först och sedan på Bluetooth-enheter. Klicka på Lägg till.

    Hur fixar jag att Bluetooth inte ens går att upptäcka?

    Inaktivera och återaktivera Bluetooth. Lär dig hur du går bort för att slå på och av Bluetooth.Bekräfta bara att dina enheter är ihopparade och säkrade. Lär dig det bästa sättet att para ihop och ansluta via Bluetooth.Starta om dina redskap. Ta reda på det bästa sättet att återställa Pixel-telefonen på Nexus-enheten från många andra håll.

    Stöder Windows Vista Bluetooth?

    Windows Vista stöder din användning av ett Bluetooth-headset för röstvideochatt eller internetsamtal, och operativsystemet plus känner igen enheten relativt enkelt.

    Kontrollera om Bluetooth är aktiverat

    Det här verkar vara ett självklart steg, men ibland hoppar min fru och jag över den mest rudimentära felsökningsguiden. Kontrollera Bluetooth-inställningarna. Navigera direkt till Windows-aviseringsikonen i det nedre bästa hörnet av din Windows 10 PC-hjälp och klicka (eller tryck) dessutom på den för att se till att spelet expanderar.

    bluetooth discovery error windows vista

    Starta Windows 11th Bluetooth-felsökning

    H2> Windows med inbyggda patchar för att åtgärda några vanliga misstag. Kan du köra Bluetooth-felsökaren för att förbereda dig för problemet med att Bluetooth inte fungerar i Windows 11? Det här är det vanligaste och enklaste sättet att åtgärda problemet.

    Hur installerar jag Bluetooth på Windows Vista?

    Slå på Bluetooth Go om din egen dator har en sådan.Klicka på huvudalternativet för Windows Start och välj sedan lämpligt alternativ på Kontrollpanelen.Klicka på huvudlänken “Hårdvara och ljud” men sedan på alternativet “Bluetooth-enheter”.Slå på den här specifika enheten som är ansluten till Bluetooth-enheten för att nästa ansluta till datorn.

    Orsaker till Bluetooth-problem i Windows 10

    Bluetooth-symptom på Windows 10-datorer orsakas ofta av en kombination av problem med mjukvara och hårdvara. Ibland orsakar flera Bluetooth-enheter problem mellan sig själva och enheten p . mot. det kommer Bluetooth-enheter som försöker ansluta. I andra fall uppstår anslutningsproblem eftersom den mobila datorn behöver en uppdatering av sitt operativsystem, programvaruprogrammering eller enhetsdrivrutin.

    Vad ska man göra om Bluetooth-enheter inte ansluter?

    Många använder Bluetooth-metoden dagligen. Många av dessa besökare kan inte utföra sina dagliga uppgifter utan att behöva använda Bluetooth-anslutna enheter. Men om Bluetooth inte upptäcker någon enhet?

    Hur kan jag se till att min Bluetooth-enhet fortfarande är upptäckbar?

    För att avgöra om din enhet är Bluetooth kommer troligtvis också upptäckbar, öppna Bluetooth och enheter inom bara Windows 11 eller Windows 10 och se till att just denna upptäcktsväxel för Bluetooth är inställd på På.

    Vanliga problem med Bluetooth-enhetsdrivrutiner:

    Varför hittar inte Bluetooth enheter?

    För Android-telefoner, gå till Inställningar > System > Avancerat > Återställ val > Återställ Wi-Fi, mobiltelefoner och Bluetooth-inställningar. För iOS- och iPadOS-enheter behöver du så att den kommer att koppla bort alla dina enheter (gå till Inställningar > Bluetooth, välj eventuellt informationsikonen och välj ofta alternativet “Glöm den här enheten” för varje enhet), sedan bör du starta om mobilenheten eller läsplatta.

    H2>Om du har problem med din Bluetooth-drivrutin, kan ditt Windows-operativsystem inte känna igen den anslutna Bluetooth-enheten. I de flesta fall varnar felinformationen som visas på din skärm dig om ett användarproblem med Bluetooth-enhet.

    Slå på bärbara Bluetooth-datorer

    och en dedikerad knapp för att aktivera motsvarande Bluetooth radioapparater. så att de är bättre förberedda för att kommunicera eller ta emot filer eller ta emot meddelanden från ännu en Bluetooth-aktiverad modell, medan mindre bärbara datorer använder den här personens “Fn”-knapp för att göra en funktionsreklam som “F3” eller någon annan funktionstangent som erbjuder ett Bluetooth-meddelande . Observera att du inte kan ansluta själva Bluetooth-inställningsskärmen om inte de stationära PC-enheterna (Bluetooth-radio) redan är aktiverade. Om din webbplats precis har uppgraderat din gamla enhet pre-Windows 8.1 såväl som , inte har köpt och installerat en Bluetooth-lastbilsförare, kommer du troligen inte att kunna stänga av apparaterna på Bluetooth-radion via PC-inställningarna, med det sagt du kan om din dator är särskilt att berätta sanningen designad. För Windows 8.1 kommer du inte att ha flera problem vid denna tidpunkt om du aktiverar möjligen inaktivera Bluetooth-funktionen i de nya PC-inställningarna.

    OPP Bluetooth Support

    Windows 10 använder Bluetooth-objektprofilerna (OPP) för filöverföring. Om alla dina individuella enheter inte stöder OPP kommer File Pass inte att fungera. Besök tillverkarens supportwebbsida för att se om din enhet stöder Object Push-profilen.

    Datorn går långsamt?

    ASR Pro är den ultimata lösningen för dina PC-reparationsbehov! Den diagnostiserar och reparerar inte bara olika Windows-problem snabbt och säkert, utan den ökar också systemprestandan, optimerar minnet, förbättrar säkerheten och finjusterar din dator för maximal tillförlitlighet. Så varför vänta? Kom igång idag!


    Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    How To Fix Bluetooth Discovery Error In Windows Vista
    Comment Réparer L’erreur De Découverte Bluetooth Dans Windows Vista
    So Beheben Sie Den Bluetooth-Erkennungsfehler In Windows Vista
    Cómo Corregir El Error De Detección De Bluetooth En Windows Vista
    Come Quando è Necessario Correggere L’errore Di Rilevamento Bluetooth In Windows Vista
    Hoe De Bluetooth-detectiefout In Windows Vista Oplossen
    Jak Naprawić Błąd Wykrywania Bluetooth W Systemie Windows Vista
    Как исправить ошибку обнаружения Bluetooth в Windows Vista
    Como Corrigir O Erro De Descoberta De Bluetooth No Windows Vista
    Windows Vista에서 Bluetooth 검색 오류를 수정하는 방법