Installeer Enkele Probleemoplossers Voor Windows 8-instellingen Opnieuw.

Als u Windows 8-instellingen opnieuw op uw pc hebt geïnstalleerd, hopen we dat deze gids u zal helpen bij uw strategie. dit plan het.

PC werkt traag?

  • 1. Download ASR Pro van de website
  • 2. Installeer het op uw computer
  • 3. Voer de scan uit om malware of virussen te vinden die mogelijk op uw systeem op de loer liggen
  • Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    Aan de andere kant, reclame voor “Win-C” om toegang te krijgen tot de pictogrambalk in de rechterboven- of rechterbenedenhoek van het paneel. Ga naar het tabblad “Instellingen”, klik op “PC-instellingen wijzigen” en navigeer vervolgens met succes naar “Algemeen”. Blader momenteel naar beneden op de pagina totdat u Alles verwijderen en Windows opnieuw installeren ziet. Klik op Begin.

    Klik op Pc-instellingen wijzigen.Klik op “Algemeen” -> selecteer “Update uw favoriete computer zonder uw bestanden te beïnvloeden” -> klik op “Start”.Als u vaak het besturingssysteem Windows 8.1 gebruikt, klikt u op Bijwerken voor herstel en selecteert u vervolgens [Uw mobiele computer bijwerken zonder bestanden te beschadigen].Klik volgende”.

    Windows 8-10-opties opnieuw installeren

    Hoe herstel ik Windows 11 zonder herstelmedia?

    Start op in onze Windows 8/8.1.Ga tijd voor computers.Toegang tot de hoofdschijf, bijvoorbeeld. C: Dit is precies de schijf waarop die Windows 8/8.1 is geïnstalleerd.Maak een nieuwe map met de naam Win8.Plak de installatieshare van Windows 8/8.1 en navigeer naar de bronmap.Kopieer het bestand install.wim uit een nieuwe daadwerkelijke bronmap.

    Start een schone installatie van Windows 8/8.1

    Zodra je absoluut natuurlijk moet zijn dat alles met betrekking tot de hoofdpartitie die is gekoppeld aan de harde schijf waarop je Windows wilt opnemen, mogelijk je C:-schijf, kan worden opgeruimd (wat betekent dat je hebt gezorgd voor alles wat je wilt hebben om bewaar in dit geval), ga verder met de specifieke volgende stap van deze handleiding.

    Hoe kom ik bij de systeemherstelopties in Windows 8?

    Druk op de Win+I-toetscombinatie op uw toetsenbord. Hierdoor wordt de afstemmingsspreuk als een gewone lijn op het scherm weergegeven.Klik op het dominantieapparaat om hun lijst zichtbaar te maken.Houd de Shift-toets op dit punt ingedrukt en klik op Opnieuw opstarten. Het zal zijn eigen besturingssysteem direct opnieuw opstarten als het gaat om de modus Geavanceerde opstartopties.

    Maak een in de handel verkrijgbare Windows 8-resetdiskette

    Als u geen installatie-cd voor Windows 8 heeft, zoekt u om tussendoor je eigen installatie te maken. Snee. Om dit te doen, hebt u het volledige installatiebestand van Windows 8 en de Windows veel meer USB/DVD Personal Boot-tool nodig, die, hoewel het bedrijf suggereert, ook werkt voor Windows 8. /p>

    Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn computer terugzet naar fabrieksbouw Windows 8 zonder cd?

    Selecteer Algemeen en scrol vervolgens naar beneden totdat u Alles verwijderen en Windows opnieuw installeren ziet. Klik op “Start” en selecteer vervolgens “Volgende”. Selecteer onze eigen schijf volledig wissen. Met deze optie wordt uw huidige harde schijf gewist en wordt Windows 8 opnieuw geïnstalleerd als in opkomst. Klik op “Reset” om te bevestigen dat u Windows 8 opnieuw wilt installeren.

    STAP 5 KIES REINIGINGSOPTIES

    Nu heb je de mogelijkheid om echt “beelden gemakkelijk op te schonen”, waardoor je clips worden gewist, maar nauwelijks op een veilige manier; of “Full Clean Disk Type” dat een volledige schone reiniging zal uitvoeren. Deze laatste optie duurt langer, maar blijft de juiste keuze als u besluit uw computer te verkopen of misschien weg te gooien, omdat het niet verhindert dat iemand uw persoonlijke gegevens kan herstellen. De basisoptie verwijdert uw bestanden alleen maar omdat ze slecht zijn, maar ze zullen nog steeds bestaan ​​in combinatie met mocan worden hersteld door iedereen met een herstelsoftwarepakket op hun harde schijf.

    Windows 8-opties opnieuw installeren

    Opnieuw installeren – Alles verwijderen en Windows opnieuw installeren

    Opnieuw installeren. H2> Met de optie voor schone installatie in Windows 8 kunt u het besturingssysteem volledig opnieuw installeren zonder de schijf handmatig opnieuw te formatteren en te koppelen met behulp van een cd of een belangrijke Windows-USB-sleutel. Als u Windows 8 opnieuw installeert met de optie Opnieuw installeren:

    PC werkt traag?

    ASR Pro is de ultieme oplossing voor uw pc-reparatiebehoeften! Het kan niet alleen snel en veilig verschillende Windows-problemen diagnosticeren en repareren, maar het verhoogt ook de systeemprestaties, optimaliseert het geheugen, verbetert de beveiliging en stelt uw pc nauwkeurig af voor maximale betrouwbaarheid. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag!


    Hoe start ik mijn Windows 8-computer opnieuw op zonder in te loggen?

    Houd de SHIFT-toets ingedrukt als en druk op de aan / uit-knop in de onderste echte hoek van het Windows 8-startscherm en klik vervolgens op Opnieuw opstarten. Op het ideale moment krijg je het juiste herstelscherm te zien. Klik gewoon op “Problemen oplossen” voor de aanpak. Selecteer nu de gewenste optie onder Uw computer repareren.

    Hoe kan ik mijn Windows 8.1-computer terugzetten op de fabrieksinstellingen zonder een cd?

    Kies Algemeen en scrol omlaag om alles te zien “Verwijderen en bovendien Windows opnieuw installeren”. Klik op “Start” en selecteer “Volgende”. Selecteer “De schijf volledig wissen”. De optie wist een harde schijf OK, dus Windows 8 wordt in principe nieuw opnieuw geïnstalleerd. Klik op Reset om de herinstallatie in Windows 8 te bevestigen.

    Hoe kan ik verschillende Windows-installaties opnieuw installeren via de instellingen?

    Als je in het verleden voor iemands Windows-besturingssysteem hebt gezorgd, bracht het opnieuw installeren ervan ervaring met zich mee; Met Windows 8 heeft Microsoft dit proces echter veel eenvoudiger gemaakt. U moet niet langer een professional inhuren en abnormaal grotere bedragen uitgeven aan reparatierekeningen; Met niet veel knowhow kunt u de bedieningsset echter zelf opnieuw installeren.

    Kan ik Windows 8.1 gratis krijgen?

    Windows 8.1 is uitgebracht. Als u veel Windows gebruikt, is upgraden naar Windows 8 1 eenvoudig en ook gratis. Om Windows 8 nu perfect te downloaden en te installeren. Volg momenteel de onderstaande instructies om er 1 gratis te krijgen.

    Vernietigt het opnieuw installeren van Windows 8 alles?

    Om je vraag aan de rechterkant te beantwoorden, zal het opnieuw installeren van Windows 8 al je bestanden wissen. Microsoft Insider MVP met kennis op vele vlakken bij Microsoft.

    Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    Kun je Windows 8 opnieuw installeren?

    Windows 8 heeft een ingebouwde functie waarmee u een schone versie die aan Windows 8 is gekoppeld, opnieuw kunt installeren zonder een installatieschijf of voedingssupplementsleutel te gebruiken. U kunt Windows 8 meestal opnieuw installeren door de opties PC vernieuwen of PC opnieuw in te stellen via Instellingen.

    Reinstall The Windows 8 Settings Troubleshooter.
    Ponownie Zainstaluj Narzędzie Do Rozwiązywania Problemów Z Ustawieniami Systemu Windows 6.
    Vuelva A Instalar El Solucionador De Problemas De Configuración De Windows 8.
    Windows 8 설정 문제 해결사를 다시 설치합니다.
    Переустановите средство устранения неполадок с настройками Windows 8.
    Réinstallez Mon Utilitaire De Résolution Des Problèmes De Configuration De Windows 8.
    Installera Om Windows Five Settings Felsökaren.
    Installieren Sie Diese Problembehandlung Für Windows 8-Einstellungen Erneut.
    Reinstalla Lo Strumento Di Risoluzione Dei Problemi Delle Impostazioni Di Windows 8.
    Reinstale O Solucionador De Problemas De Configurações Do Windows 8.