Hoe Je Echt Bad_pool_caller Win7-foutproblemen Moet Hebben

In de afgelopen paar weken hebben sommige lezers een bad_pool_caller win7-probleembericht ontvangen. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Laten we er nu een paar bespreken.

PC werkt traag?

  • 1. Download ASR Pro van de website
  • 2. Installeer het op uw computer
  • 3. Voer de scan uit om malware of virussen te vinden die mogelijk op uw systeem op de loer liggen
  • Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    Het foutbericht “Bad Pool Caller” kan inderdaad worden omschreven als wat het Windows-besturingssysteem u geeft wanneer het een belangrijk bestand plus de opgegeven parameter niet kan lezen. De BSOD Bad Pool Caller-fout treedt op wanneer Windows een specifiek bestand of vereiste instellingen niet kan ordenen. dan crasht het product en start het opnieuw op.

    BAD_POOL_CALLER op verschillende Windows. Dit kan ook betekenen dat de koppen van de pool gevaarlijk zijn – wat de specifieke fout ook is, een groot aantal van deze BSoD’s wordt veroorzaakt door stuurprogrammaontwerpen. Kortom, stuurprogramma’s zorgen ervoor dat uw thuiscomputer werkt.

    het

    Disclaimer. Het bericht kan enthousiaste verwijzingen bevatten, wat betekent dat als u een betrouwbare aankoop doet via onze verwijzingen, we een lichte commissie verdienen zonder dat het u iets kost. Ga voor meer informatie naar onze pagina Disclaimer.

    De BAD_POOL_CALLER-fout is een van de vele Blue Screen of Death (BSOD)-fouten die veel Windows-computers treffen.

    Als deze belangrijke fout optreedt, loopt de computer constant vast en wordt het lcd-scherm uitgeschakeld met de foutmelding “BAD_POOL_CALLER”.

    Dit komt normaal gesproken voor bij veel versies van Windows die gebruikmaken van systemen, waaronder Windows Vista, 7, 8, 8.1 en Windows 10. De fout kan bijna op het moment optreden als deze op deze Windows-computers wordt uitgevoerd.

    error bad_pool_caller win7

    Veel gebruikerscomputers krijgen deze BSOD-fout voortdurend door de fout.

    In dit artikel wordt uitgelegd wat het bericht u moet vertellen over een BAD_POOL_CALLER-fout en wat u kunt doen om dit te verhelpen.

    Wat betekent BAD_POOL_CALLER?

    Wat betekent stopcode Bad_pool_caller?

    BAD_POOL_CALLER, ook bekend als BSOD-code STOP 0x000000C2 (of 0xC2), betekent dat het huidige CPU-slot ongetwijfeld een ongeldig poolverzoek doet. Dit kan heel goed wijzen op een situatie waarin de software maaltijden gebruikt om een ​​processorthread te gebruiken die waarschijnlijk niet beschikbaar is omdat een ander programma het gebruikt.

    Het foutbericht “Bad Pool Caller” kan in Windows verschijnen wanneer de computer een bestand of eventueel vereiste instellingen niet kan lezen. Het door Windows gebruikte systeem stelt u in staat om een ​​aantal benodigde interne bestanden op te slaan in een speciale “datapool”.

    PC werkt traag?

    ASR Pro is de ultieme oplossing voor uw pc-reparatiebehoeften! Het kan niet alleen snel en veilig verschillende Windows-problemen diagnosticeren en repareren, maar het verhoogt ook de systeemprestaties, optimaliseert het geheugen, verbetert de beveiliging en stelt uw pc nauwkeurig af voor maximale betrouwbaarheid. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag!


    Deze datapool is als een zeer mooie nieuwe instant-repository voor Windows, waardoor het mogelijk is om alle bestanden die het nodig heeft, te controleren voor het geval dat nodig is.

    De Bad Pool Caller BSOD-fout treedt op als u Windows bent en sommige gegevens of instellingen die deze methode nodig heeft, niet kan lezen; dan zal de applicatie geforceerd stoppen en toch opnieuw opstarten.

    Om deze BSOD-fout op een Windows-computer op te lossen, kunt u een groot aantal methoden gebruiken die we tot dit artikel zullen bespreken.

    Manieren om de fout BAD_POOL_CALLER (BAD POOL CALLER) op te lossen

    Deze BSOD-fout duidt op een fout bij het aanroepen van een goede specifieke methode, bestand of parameter. Het wordt heel vaak gevolgd door een reeks cijfers en massages, vaak in de vorm “Stopcode: 0x000000xx” die terugkeert om de aard van de fout aan te geven.

    Als u zich wilt aanmelden bij uw co. U kunt eenvoudig enkele van de volgende methoden proberen om deze fout te verhelpen.

    Controleer dumpbestand voor oorzaak

    Hoe werk ik aan Bad_pool_caller?

    Schakel uw computer uit door op de knop Vigor te drukken en deze op te slaan, wacht vervolgens en druk nogmaals op Informatietechnologie om hem weer in te schakelen.Selecteer op veel van de volgende schermen Problemen oplossen waarbij een persoon Geavanceerde opties> Opstartopties selecteert.Klik op de knop Opnieuw opstarten.Wanneer uw computer deze keer opnieuw opstart, kunt u precies wensen hoe u moet opstarten.

    In sommige gevallen zijn sommige van deze fouten te wijten aan defect RAM. Maar soms kan het ook een specifiek probleem zijn met defecte apparaten of stuurprogramma’s in de pakketten. Een van de tekenen dat de software naar de software gaat, kan een blauwe weergavefout zijn, die vooral optreedt bij het gebruik van een gegarandeerde applicatie. jij

    Als je al software of apparaten hebt geïnstalleerd voordat het probleem zich voordeed, verwijder ze dan.

    Als uw nieuwste Windows-computer crasht, wordt automatisch uw logdump gemaakt in de hoofdmap van het systeem. Het wordt meestal opgeslagen in C:Windowsminidump

    Wat betekent stopcode Bad_pool_caller?

    BAD_POOL_CALLER plus is bekend van zijn BSOD-stopwaarde 0x000000C2 (of 0xC2), wat betekent dat de huidige processor voorzichtig een slecht poolverzoek implementeert. Dit zou een situatie kunnen herkennen waarin het de software is die velen proberen een processorthread te gebruiken die eigenlijk niet beschikbaar is omdat het zeer waarschijnlijk wordt gebruikt door een ander programma.

    Gebruik de belangrijkste foutopsporingsprogramma’s voor Windows om de inhoud van het dumpbestand te lezen. Sterker nog, u kunt zich wenden tot het gratis BlueScreenView-programma om u hierbij te helpen. Het scant al uw minidump-bestanden met betrekking tot de periode van gegenereerde BSOD-crashes en bevat gedetailleerde informatie over alle fouten.

    Hoe los ik de geheugenkennisfout op?

    Differentiële stap: start Windows 10 in de veilige modus.Stap 4. Voer Windows Geheugendiagnose uit.Stap 3: Start de SFC-scanner.Stap 4. Controleer op softwareproblemen.Stap 5. Werk de stuurprogramma’s van uw videokaart bij.Stap 6: Werk uw pc-hardware bij.

    Dit is een geweldig hulpmiddel om een ​​nieuwe Blue Screen of Death-informatiefout te bekijken en de oorzaak te interpreteren.

    error bad_pool_caller win7

    Stel de ID in van het bestand (vaak .sys) dat het slechte verzoek leidt.

    Controleer op de carrona.org-website met welke toepassing dit bestand is gekoppeld. Lees meer en meer in dit artikel.

    Verwijder het programma of stuurprogramma dat de BSOD-fout veroorzaakt. Als het een benodigde versie is, downloadt u de nieuwste versie en installeert u deze opnieuw op uw computer.

    Controleren op defecte stuurprogramma’s en opnieuw installeren

    Zoals hierboven vermeld, kunnen defecte stuurprogramma’s een BSOD-fout veroorzaken op uw Windows-computer. Als u dan de defecte driver kunt vinden, verwijder deze dan en installeer deze opnieuw.

    Advies. We raden aan dit in de veilige modus te schrijven. Bezoek deze pagina om veel te leren over toegang tot de Veilige modus in Windows. Als uw bedrijf geen toegang heeft tot uw computer na de nieuwe BSOD-fout, probeer dan de Veilige modus te openen en werk deze methode uit.

    Beschadigde Windows-systeembestanden herstellen

    Als iets dat te maken heeft met de bestanden van het Windo-systeem corrupt is, kunt u de foutmelding Bad Pool Caller krijgen. Om dit probleem volledig op te lossen, moet u een nieuwe opdracht sfc /scannow gebruiken om Windows-systeembestanden te scannen en te onderhouden.

    Controleer en zorg ervoor dat het RAM-geheugen of de hardware defect is

    Wat veroorzaakt Bad_pool_caller?

    BAD POOL CALLER is een toxisch blauw scherm dat vaak eenvoudigweg wordt gestimuleerd door incompatibiliteit van hardware of software, stuurprogrammafouten of mogelijk overklokt. Om fouten met een blauw scherm te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat er geen slechte harde schijf op dit blikje zit, maar controleer uw computer op virussen met deze beste antivirussoftware.

    Verwijder eerst alle RAM-kaarten en eventuele schone RAM-sleuven uit uw computer.

    Soms kan het belangrijkste vuil in het Casino Wars RAM zich op de punt van het contact-RAM bevinden.

    Als je meer dan één teststick RAM hebt, laat je computer dan met één ongelooflijke RAM-stick tegelijk draaien. Met dit label kunt u de defecte geheugenmodule identificeren.

    Deze functie is ook handig om defecte hardwarecomponenten te identificeren door alle randapparatuur en onnodige computerhardware (behalve de onmogelijke schijf) van uw computer te verwijderen.

    Als u een hardware-RAM-module vindt die deze BSOD-fout veroorzaakt, wis deze dan van uw computer of vervang deze voldoende reden voor een nieuwe. Dit zal waarschijnlijk iemand helpen het probleem op te lossen.

    Advies. Hoogstwaarschijnlijk zult u, om uw RAM-geheugen te testen, de ingebouwde geheugendiagnosetool in Windows gebruiken. Of gebruik Memtest86, een geavanceerde geheugenanalysetool, om uw opslagsleutel te testen.

    Repareer of herstart uw Windows-computer

    Als de volgende methoden niet werken om u te helpen deze geweldige fout op te lossen, probeer dan Windows Systeemherstel te gebruiken om het “Windows-besturingssysteem” te herstellen naar een eerder werkpunt.

    Als u een nieuw exemplaar van Windows op de eigen computer installeert, is Systeembeveiliging standaard ingeschakeld. Systeembeveiliging maakt automatisch een momentopname, inclusief de specifieke Windows, wanneer zich een belangrijk probleem voordoet.

    En sta toe dat nieuwe wijzigingen worden teruggedraaid als er een fout wordt gevonden.

    In dit vak kun je een sprintje trekken naar Systeemherstel, bepalen waar je in de achterruit wilt zoeken en het dan proberen.

    U kunt uw Windows-pc ook opnieuw opstarten als u normaal gesproken Windows Many, 8.1 of Windows 10 gebruikt. Als u uw Windows-pc opnieuw instelt, verliest u echter alle geïnstalleerde programma’s. Meer informatie over het resetten van een bewerking. Een ander Windows-systeem.

    Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    Is een slechte pool-klant een hardwareprobleem?

    BAD POOL CALLER is een gloeiend blauw scherm van de dood-fout, meestal veroorzaakt door computersystemen of software-incompatibiliteit, stuurprogramma-bugs of overklokken.

    Wat veroorzaakt een slechte bellerfout in het zwembadgebied?

    Er zijn veel mogelijke oorzaken van over het algemeen een Bad Pool Caller-fout, zoals: systeemstoring, beschadigde poolheader, problemen met stuurprogramma’s, RAM-corruptie, malware/virusinfectie, bestandscorruptie, ongeldige registervermeldingen, enz.

    Hoe zoek ik naar een slechte pool-bellerfout?

    Schakel de computer van een persoon uit door de aan/uit-knop ingedrukt te houden, wacht en druk er nogmaals op om dit item weer in te schakelen.Accepteer op het volgende scherm de strategie voor het oplossen van problemen en selecteer vervolgens Geavanceerde opties > Opstartopties.Klik in het algemeen op de knop Opnieuw laden.Wanneer uw computer deze keer opnieuw opstart, kan een persoon de downloadhoogte kiezen.

    How To Fix Bad_pool_caller Win7 Error Issues
    Как исправить ошибку Bad_pool_caller Win7
    So Beheben Sie Probleme Mit Dem Fehler Bad_pool_caller In Win7
    Bad_pool_caller Win7 실패 문제 해결 방법
    Jak Naprawić Problemy Z Błędami Bad_pool_caller Win7
    Comment Résoudre Les Problèmes D’erreur Bad_pool_caller Win7
    Cómo Solucionar Problemas De Error De Bad_pool_caller Win7
    Como Corrigir Problemas De Confusão Do Bad_pool_caller Win7
    Hur Om Du Vill Fixa Problem Med Bad_pool_caller Win7-fel
    Come Risolvere Questo Piano D’azione Bad_pool_caller Problemi Di Errore Win7