Hur Så Att Du åtgärdar Codec-fel I Windows Media Player 11

Datorn går långsamt?

  • 1. Ladda ner ASR Pro från webbplatsen
  • 2. Installera det på din dator
  • 3. Kör skanningen för att hitta skadlig programvara eller virus som kan gömma sig i ditt system
  • Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    Här är några enkla möjligheter som bör hjälpa till att lösa problemet med codec-felet i Windows Media Player 11.För att lösa detta huvudproblem, konfigurera Windows Media Player för att ladda codecs direkt. För att göra detta, följ dessa steg i Windows Media Player 11: Från Verktyg-menyn, välj Alternativ. Gå till fliken “Spelare”, markera kryssrutan “Ladda ned codecs automatiskt” och klicka på “OK”.

    För att lösa det här problemet, ställ in Windows Media Player på att automatiskt ladda ner codecs. För fantastiska resultat, gör följande i Windows Media Player 11: Från menyn Verktyg, välj Alternativ. Välj min “Spelare”-flik, markera kryssrutan “Ladda ner codecs automatiskt”, bestäm sedan “OK”.

    codec-fel i ämnet Windows Media Player 11

    Kommer Windows Media Player 11 att fungera i förhållande till Windows 10?

    Windows Media Player är tillgänglig som Windows-enheter. I vissa Windows 10-modeller kan det aktiveras en gång som en valfri funktion som du valfritt kan aktivera. För att göra detta, klicka på nästan alla våra Start-knappar, välj sedan Inställningar> Appar> Appar och användning> Hantera avancerade funktioner> Lägg till funktioner> Windows Media Player och välj Installera …

    Madalina producerar har varit ett nytt fan av Windows någonsin med tanke på att hon tog upp sitt första Windows XP-internet igen. Hon skulle vara intresserad av allt väsentligt för teknik, mycket lovande teknologier – AI som DNA som används i… Läs mer

    Ibland kan inte Windows Media Player spela upp en fil eftersom din dator inte hade alla nödvändiga videocodecs installerade.

    Detta riktade felet orsakas vanligtvis av saknade codecs som är mycket viktiga för att spela upp mediefiler. Vi har utvecklat alternativen du använder för att spela media korrekt över Windows Media Player.

    Hur fixar man de “saknade kodekarna” i Windows Media Player?

    Hur kan jag fixa Windows Media Player-felkoder?

    Kontrollera om mediaspelaren är aktiverad. Öppna Kontrollpanelen> välj Visa med stora ikoner.Aktivera alternativet Ladda ner codecs automatiskt. Välj Verktyg > Alternativ från deras meny.Installera K-Lite Codec Pack.Prova en professionell mediaspelare med programvara.

    1. Kontrollera om mediaspelaren är aktiverad

    1. Öppna kontrollpanelen > välj Visa stora ikoner.
    2. Tillgång till program och funktioner.
    3. Klicka på Inaktivera Windows-funktioner eller inaktivera relaterade funktioner.
    4. Se till att Windows Media Player är fastställd > klicka på OK högst upp för att se anta att det löser problemet.

    2. Aktivera Ladda ned codecs automatiskt

    .

    1. Välj Verktyg > Alternativ på menyn.
    2. Öppna fliken “Spelare” > glenohumeral joint se till att “Använd automatisk nedladdning av codec” visas > titta på “OK”.
    3. Försök att spela upp mediafilen. Om du vill veta om du för närvarande vill installera codec, välj “Installera”.

    3. Installera K-Lite Codec Pack

    1. Besök en webbplats med lösenord packagesekov K-Lite och gå till lämplig erhållningssektion.
    2. Du kan välja mellan Basic, Standard, Full och även Mega.
    3. Standardversionen bör ge tillräckligt stöd för de flesta användare, men om du behöver ytterligare PC-programvara kan du uppgradera till vår fullständiga modell. din
    4. När installationen är klar, starta om din bärbara dator och försök spela upp den problematiska videofilen.

    4. Prova en professionell videospelare

    PowerDVD av CyberLink är nu ett innovativt alternativ till Windows Media Player som använder HDR10-stöd, ett brett utbud av funktioner till codecs. Program

    som stöder populära videoformat men codecs som MP4, AVCHD, AVI, MKV, 3 och mer. Med TrueTheatre HD-alternativet kan datoranvändare börja förbättra kvaliteten på alla genom att skala upp den till en artefaktfri version. Du kan enkelt konvertera 480p-video till 1080p youtube-video, ändra FPS, minska videobrus eller använda cirkulationsbelöningsteknik. Aktiverad

    Cyberlink säkerställer smidig videouppspelning Konvertera enkelt 2D-filmer till animationer. Så här utövar du den här tjänsten:

    1. Ladda ner CyberLink PowerDVD
    2. Under uppspelning klickar du på den specifika 3D-knappen på uppspelningsverktygsfältet.
    3. Följ några instruktioner om 3D-inställningen som öppnas.

    Hur åtgärdar jag saknade codec-fel?

    Installera den förlorande codec:Uppdatera din förardisplay.Avinstallera och installera om en bildskärmsdrivrutin.Ta bort ljuddrivrutinen.Uppdatera ditt Windows företagssystem.Spela AVI-videor med VLC.Rätta systemposter.

    Vi skäl för optimism alla mina felsökningsguider för Windows Media Player har hjälpt dig att lösa problemet. Om du tyckte att den här artikeln var användbar, vänligen lämna en helt ny kommentar i kommentarsektionen nedan.

    Madalina har blivit ett fan av Windows ända sedan hennes förälder fick tag på den första Windows XP-datorn. Hon är intresserad av all teknologi, i synnerhet ny teknologi – AI och DNA-beräkning nära… Läs mer


    Datorn går långsamt?

    ASR Pro är den ultimata lösningen för dina PC-reparationsbehov! Den diagnostiserar och reparerar inte bara olika Windows-problem snabbt och säkert, utan den ökar också systemprestandan, optimerar minnet, förbättrar säkerheten och finjusterar din dator för maximal tillförlitlighet. Så varför vänta? Kom igång idag!


    Ibland kanske du tror att Windows Media Player inte längre används. Du kan uppleva symtom som att det verkligen inte händer något när du försöker klicka på någon typ av populär spelare, eller så kan du se en rödaktig cirkel som fortsätter att fungera, vilket indikerar att en aktuell spelare är kroppen laddar. Om alla stöter på något liknande, läs den här guiden för att hitta lösningar och lära dig mer Windows Media Player fungerar inte fel.

    Del 1: Diagnostisera varför Windows Media Player har slutat fungera

    Hur kör jag installera saknad codec för Windows Media Player?

    Introduktion.1 Dubbelklicka på en video- eller ljudfil.2 Klicka på huvudknappen för webbhjälp.3 Klicka på länken WMPlugins.4 Klicka på länken som vanligtvis leder till en säker nedladdningssida för codec.5 Klicka på Jag accepterar.6 Klicka på vår webbsida för att ladda ner codec.7När nedladdningen är perfekt klickar du på knappen Kör.

    De flesta använder Windows Media Player för att spela upp sina videor och dokument och upptäcker sedan att alla avbrott när de använder WMP mycket väl kan vara irriterande och försämra bildkvaliteten. Följande är några av de mest allmänna Windows Media Player-felen som du kan stöta på i det dagliga livet idag.

    Fel 1. Problem med videokodeken

    codec error on windows media golfer 11

    Om du får detta felmeddelande: “Windows Media Player kan inte spela upp filen eftersom den önskade videocodec inte är installerad på din Ultimate-dator.” Det betyder att ditt system långt ifrån har en ny supportcodec som är designad för ett visst videofilformat. Kom ihåg att codec-fakta vanligtvis är avgörande för avkodning och kodningshistorik på Internet.

    Direktnedladdning av codecs kräver Dimo-räckvidd till Windows Player-bilder. Och om mitt fel visar sig vara “Codeken stöder nästan säkert inte video”, kan du behöva systematiskt avinstallera den gamla codec och köpa ditt mest använda codec-paket. Codec kan erhållas från en tredje part.

    Andra misstaget. Problem med videoformat

    Om du får problem med alla Windows Media Players när du spelar golf betyder det att WMP inte har stöd för filformatet och kan ha WAV, AVI eller MOV-bilder.

    Vanligtvis fungerar avi-temat bra med andra videoformat, men när du gillar avi-formatet med WMP kan ägare få ett felmeddelande. Detta kan hända av anledningen att AVI är kodad med codecs som stöds av WMP och inte av andra. Nu, för att åtgärda det här felet, kan du behöva överföra till en annan spelare eller ladda ner några codecs.

    Fel 3: Windows Media Player fryser i helskärm

    Hur ändrar jag felkoden för Windows Media Player?

    Öppna Windows Media Player.Gå till Verktyg > Alternativ.Klicka på fliken “Spelare”.Välj huvudalternativet “Ladda ner codecs automatiskt” och se till att ett antal av er har en normal internetanslutning.klicka på OK.Delta sedan i datorns videofil i spelaren.Klicka på Installera.

    Ibland när du byter Windows Media Player till en viss skärm kan det sluta fungera. Dessa komplikationer uppstår vanligtvis när din dators grafikkort inte kommer att vara kompatibelt med helskärmsläge. För att undvika det problemet kan du prova att uppdatera drivrutinen för ditt grafikkort.

    Del Ii. Vanliga lösningar för att fixa att Windows Media Player inte fungerar

    Om köpare förlitar sig på Windows Media Player för att se filmklipp (.wmp) på din hemdator kan det vara frustrerande att få felmeddelandet “Windows Media Player kan inte öppnas” när du försöker spela upp den bästa videofilen . Du har dock inget att få panik över eftersom det finns flera planer på att lösa detta problem. Låt oss kolla upp det!

    Lösning bara 1: Kör felsökaren för Windows Media Player

    Att köra hur Windows Media Player-felsökaren är ett av de smidigaste sätten att lösa problemet “WMP-upplösningen fungerar säkert inte”. Här är stegen som hela din familj verkligen behöver följa för att öppna och använda Windows Media Player på din dator:

    Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    Hur uppdaterar jag min codec för Windows Media Player?

    Du kommer sannolikt att ändra Windows Media Player för att ladda ner codecs på egen hand. För att göra detta, öppna Verktyg > Alternativ men klicka också på fliken Läsning. Markera rutan “Ladda ner codecs automatiskt” och klicka vid behov på “OK”. Du kan också ladda ner och installera codecs manuellt.

    Hur hittar jag önskade codecs för Windows Media Player?

    Kontrollera om filmspelaren verkligen är aktiverad. Öppna Kontrollpanelen > välj “Visa stora ikoner”.Aktivera alternativet Automatiskt åtkomst till codecs. I paletten väljer du Verktyg > Alternativ.Installera K-Lite Codec Pack.Prova en professionell promotionspelare.

    Kommer Windows Media Player 11 att fungera på Windows 10?

    För närvarande fungerar Media Player mestadels på Windows 11, men saker kommer att dyka upp även på Windows 10 utan alla rundade sidor eller glimmertema som är associerade via appens bakgrund.