Bästa Sättet Att Köpa Bsod Bccode 51.dissolve

Den här guiden är utformad för att hjälpa dig om du får felkod bsod bccode 51.

Datorn går långsamt?

  • 1. Ladda ner ASR Pro från webbplatsen
  • 2. Installera det på din dator
  • 3. Kör skanningen för att hitta skadlig programvara eller virus som kan gömma sig i ditt system
  • Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    Blue Screen of Death med registreringsfel 51 uppstår på grund av korrupta registerrapporter på ditt system. System kraschar. Systemfel. I datorer inträffar en krasch eller ett fysiskt fel varje gång ett datorprogram som ser ut som en teknikapplikation eller fungerar med systemet slutar slita som förväntat och avslutas. Om programmet i själva verket är en viktig uppgift för operativsystemet, kan hela tillvägagångssättet frysa eller frysa, vilket för det mesta leder till kärnpanik eller ett allvarligt komma nära-fel. https://en.wikipedia.org ›wiki› Crash_ (Computing) Crash (Computing) – Wikipedia försörjer sig inte riktigt som ett register, och fortsatt användning kommer sannolikt att leda till när du behöver fler BSODs.

    Tekniskt supportverktyg för att producera tekniskt supportsystem, version 1.0.0.4
    Operativsystemåtergivning: Microsoft Windows 7 Home Service Premium, one-erbjudanden, 64-bitars
    Processor: Intel (R) Core (TM) i5-3570 3,40 GHz, Intel64 Family 6 Stepping 50 produkt 9
    Antal processorer: 4
    RAM: 8136 MB
    Grafikkort: NVIDIA GeForce GT 610, -2048 MB
    Hårddiskar: C: 465 GB (261 GB ledigt);
    Moderkort: Gigabyte Technology Co., Ltd., B75M-D3H
    Antivirus: Microsoft Security Essentials, aktiverat och uppdaterat

    Min dator startade inte korrekt i morse. Istället för att gå direkt till skrivbordet som vanligt, inkluderade jag för att klicka på min användarnamnsikon och allt fortsatte med att gå till skrivbordet. Men efter att ha laddat in varje stjärna, upprättat en internetanslutning och startat program, fick jag en BSOD som enligt Windows skyddar från ett kritiskt fel. Den startar sedan när väl, med möjligheten att starta om till normalt startljudläge, vilket fungerar och av modulen är det inga problem. Men under normala investeringar återkommer samma problem om och om igen.

    Jag köper ett felmeddelande som flyttas upp (i ofarligt läge när jag kollar msconfig) som jag kan posta här:

    Problemsignatur:
    Problemhändelsenamn: BlueScreen
    OS-version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
    Regionalt ID: 3081

    Ytterligare probleminformation:
    BCC-kod: 51
    BCP1: 000000000000001
    BCP2: FFFFF8A000024010
    BCP3: 0000000001CC3000
    BCP4: 0000000000000374
    Val av operativsystem: 6_1_7601
    Packno-tjänster: 1_0
    Artikel: 768_1

    Efter att ha haft en så fantastisk mängd minidump-filer om och om igen, har jag bifogat dem i zip-format. Självklart borde jag inte ladda sysdate-spåret – rabatterna måste vara en datatyp som stöds, men jag gjorde exakt den sysinfo TSG efterfrågade.

    Datorn går långsamt?

    ASR Pro är den ultimata lösningen för dina PC-reparationsbehov! Den diagnostiserar och reparerar inte bara olika Windows-problem snabbt och säkert, utan den ökar också systemprestandan, optimerar minnet, förbättrar säkerheten och finjusterar din dator för maximal tillförlitlighet. Så varför vänta? Kom igång idag!


    Jag råkade köra Malwarebytes senaste säkra läge och säkrade ingenting (förväntade mig inte, bara för att inaktivera allt-alternativet)

    Jag använde msconfig för att selektivt starta och ta bort alla startmetoder, men lämnade tjänsterna när de än är. Starta alltid om.

    bsod bccode 51

    Sedan gömde jag alla Microsofts bekymmer och roterade bort alla tredjepartsexperter. Starta alltid om.

    Sedan bestämde jag mig för att blockera ett dussin Microsoft-service (liksom tredje part). Istället för att föreslå ett pålitligt nytt ögonblick ett kvarter i taget, som vanligtvis skulle ta en evighet, tänkte jag tills jag insåg något och skar ner det.

    Jag har nått framgång med den första batchblockerade metoden. Datorn startade om som vanligt och förblev påslagen.

    Av några av de funktionshindrade tjänsterna återaktiverade jag cirka tre med rätt tidpunkt. Sedan startade jag experttjänsterna. Om tjänsten inte hade en blå telefonskärm vid firstana på datorn ställde jag in dem på automatiskt läge, kontrollerade och startade om den i bara msconfig. Om det fungerade skulle jag fortsätta normalt på samma sätt … Jag trodde att det snart nog skulle leda mig till en offensiv mervärdestjänst.

    Jag undersökte nästan allt och startade om hela datorn eller bärbara datorn som fungerade bra.

    Jag jobbar och oroar mig hem det fick mig att känna mig väldigt uppkopplad, sedan började jag göra mitt jobb under tiden.

    Jag behöver lite tid och jag informerade nästa bara för att få stöd per råd ….

    Jag misstänker att det faktiskt är en bra drivrutin, eller en drivrutin, eller en specifik förmåga … eller ett nätaggregat (detta är trots allt en trevlig mycket gammal dator). Eller den grova enheten du kan starta från kan inte …

    bsod bccode 51

    Jag undrade om en viss nedladdning misslyckas igen efter din specifika tillfredsställelse … betyder det verkligen nödvändigtvis att det är det som kunde fungera … eller kanske bara en extra installation på systemet som bröt Camels stöd … Ganska lätt att testa av inaktivera dessa företag och prova en annan tror jag ..

    Ja, jag vet att jag behövde hjälpa till att få en ny icke-standard … och jag hade förmodligen planerat att göra det, men för tillfället behöver jag den här andra för att fungera tills jag ibland kan få en ny …

    Finns det ett riktigt sätt att kontrollera om energin du råkar ge går?

    Visst finns det ett alternativ att ta reda på felkoder och bifogade putsloggar, vad kan vara boven just nu? Jag kan inte läsa den specifika felloggen … Det här är lite vagt runt mig.

    Något annat som skulle vara bra, precis som loggar för händelsevisning … ?? Instruktioner

    Eftersom folk måste göra det här jobbar jag just nu och jag hade turen att vänta perfekt fram till slutet av din dag för att göra mycket mer tester, men det ska bli intressant för mig att försöka börja igen … nyligen att jag har startat om datorn flera epoker utan en allmän BSOD-avstängning. .. ibland kan det räcka för att göra Windows glad igen efter en hård avstängning.

    Jag tog en skärmdump av per tjänst som jag valde att spåra, vilket kanske inte rapporterades… alla Intel-tjänster inaktiverades främst för att jag tror att de kanske beboer, speciellt Nvidia-tjänsten. Observera att min videoadapter till och med är möjlig och jag använder den, inte en standardtyp, som min säkra och säkra metodövervakare …

    Till och med bara för att upprepa … din dator börjar framgångsrikt sin väg till lokalerna utan huvudvärk – bara efter en liten eller så liten blå skärm dyker upp. Och vilket är ok i fast läge – så min till att börja med trodde inte var ström … men det är möjligt genom vilket det i säkert läge använder mycket mindre mängd resurser …

    En av fördelarna jag redan har nu är att datorn är mer användbar eftersom jag har mindre stöd…så jag kanske borde vara nöjd! Men i mellanmålet blev jag arg när jag fick reda på att nästan allt var allvarligt fel och orolig för att det möjligen skulle vara en varning för något ännu värre.

    Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.