Vilka är Kraven För Antispionprogramalliansen Och Hur Tar Man Hand Om Det?

Om du har Spyware Alliance på din dator kommer den här användarhandboken att hjälpa vem som helst att fixa det.

Datorn går långsamt?

  • 1. Ladda ner ASR Pro från webbplatsen
  • 2. Installera det på din dator
  • 3. Kör skanningen för att hitta skadlig programvara eller virus som kan gömma sig i ditt system
  • Förbättra hastigheten på din dator idag genom att ladda ner den här programvaran - den löser dina PC-problem.

    Därför måste du hjälpa till att se till att du använder en legitim trojanapplikation från en ansedd utvecklare. Avast inkluderar ett litet antal av de bästa verktygen för borttagning av spionprogram för Android i vår kostnadsfria programvara Avast Mobile Security. Den upptäcker och tar bort alla typer av skadlig programvara och förhindrar följaktligen framtida infektioner.

    AnThe ti-Spyware Coalition (ASC) är en grupp som bildades 2005 i syfte att nå konsensus om definitioner utöver bästa praxis för att diskutera spionprogram.

    CSA kan bestå av spionprogramsleverantörer, akademiker och möjliga kundgrupper, och försöker sammanföra olika synpunkter på utmaningarna från alla spionprogram men andra potentiellt kompletterande teknikkontroller.

    Historik

    spyware allians

    Grundades 2005 efter upplösningen av det typiska konsortiet av leverantörer av anti-spywareteknik (COAST), som kan upprätta interna tvister. [1] I april 2010 ringde Ari Schwartz upp den mycket korrupta originalgruppen för antispionprogram; andra märken tillkom efter ett tag. Ett antal dokument släpptes som föranledde kommentarer. Den första uppsättningen referensdokument bestod av en specifik beskrivning av potentiellt oönskade spionprogramtekniker och en metod för att lösa leverantörskonflikter. Detta följdes av en “riskmodell” som experter hävdar att spionprogramsleverantörer hanterar med ett ramverk som behövs för att kategorisera programvara. o tillhandahålla. I mars 2007 publicerade CSA den slutliga offentliga versionen av sitt utkast till mest fördelaktiga praxisdokument. [länk krävs]

    Länkar

    Externa länkar

    Samlar spionprogram in personlig information?

    Spionprogram kan sammanställa nästan alla typer av data, inklusive personliga detaljer som surfvanor, användarinloggningar, banktips eller kreditkortsinformation. Spionprogram kan också försvaga en användares kontroll över en dator genom att installera ytterligare programvara eller omdirigera nätverkswebbläsare.