Problemen Met Het Specifieke Eclipse Efs-bestandssysteem?

 

Je kunt elke fout tegenkomen die verwijst naar het eclipse efs-bestandssysteem. Er zijn meestal verschillende stappen die u kunt nemen om een ​​bepaald probleem op te lossen. Daarom komen we binnenkort op dit proces terug.

PC werkt traag?

  • 1. Download ASR Pro van de website
  • 2. Installeer het op uw computer
  • 3. Voer de scan uit om malware of virussen te vinden die mogelijk op uw systeem op de loer liggen
  • Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

    Het Eclipse File System (EFS) is een exclusieve abstracte bestandssysteem-API. Het wordt op grote schaal gebruikt in het Eclipse-platform om implementatie-informatie bij te werken van de bestandsgemeenschap die wordt gebruikt om advies op te slaan in de hoofdwerkruimte. Deze pagina is deze repository, vergelijkbaar met informatie voor ontwikkelaars van plug-ins die voor hun eigen EFS-implementaties werken.

     

     

    efs eclipse compleet systeem

    Deze pagina bevat belangrijke informatie over de huidige Eclipse File System (EFS) API voor ontwikkelaars die code gebruiken op dit Eclipse-platform. Hoewel een deel van deze informatie nuttig kan zijn voor andere merken, zal het zich richten op het gebruik van de EFS-techniek en vervolgens in staat zijn om interne locatiedetails te bespreken die niet buiten deze platforms te vinden zijn.

    Pad of locatie

    In systeemjargon is er een belangrijk verschil tussen ik zou zeggen het pad en de locatie van een IResource. De werkruimte zelf kan worden weergegeven. Maak jezelf aan volgens een eenvoudige boomstructuur met IWorkspaceRoot in de root, IProject op het niveau en de eerste IFolder/IFile, die zo diep in elk project zijn genest als nodig is. Bronnen bestaan ​​ook op specifieke gegevensbestandssystemen, en elk bestandssysteem kan worden gezien als een boom. De specificatie van de werkruimte en de boomstructuur van het computerbestandssysteem zijn echter misschien niet noodzakelijk hetzelfde. Elk IProject is bijvoorbeeld gekoppeld aan een ander bestandssysteem, elke afzonderlijke en gerelateerde bron kan worden opgenomen in een ander groot bestandssysteem. Dus nu hebben we een manier nodig om bronnen te vinden in een soort bureaubladboom, evenals een manier om bronnen op het bestandssysteem op te slaan.

    De systeemlocatie is de positie van de resource in de werkruimtestructuur. Het bronpad wordt verzameld door IResource.getFullPath () aan te roepen. Het bronpad wordt vaak weergegeven door een IPath-object.

    Locatie ten opzichte van een bron is de positie van de bron in het bestandssysteem. De resourcevakantieplek wordt verkregen door IResource.getLocationURI () aan te roepen. Voordat u EFS wilt gebruiken, is de locatiebron ook met succes blootgesteld aan IPath (IResource.getLocation ()). Echter, te beginnen met Eclipse 3.2, is het gebruik van andere IPaths voor het lokaliseren van een bron achterhaald. De locatie van de bron a in de richting van het bestandssysteem moet altijd worden weergegeven als een URI. Dit komt omdat IPath niet efficiënt genoeg wordt geacht om verschillende typen in bestandssystemen weer te geven – het hangt volledig af van het bestandssysteem in de binnenstad.

    Als u een modus ziet die IPath gebruikt wanneer u een modus beheert die een locatie van bronnen op schijf bevat, is dit onjuist en moet deze worden verplaatst om de URI te gebruiken. Hetzelfde geldt voor alle locatiemethoden die IPath gebruiken, zoals IResource.getLocation (), IProjectDescription.getLocation () en nog veel meer. Deze methoden bestaan ​​behalve voor achterwaartse compatibiliteit.

    Pad naar locatie converteren

    efs eclipse directory system

    Gezien het pad naar de werkruimte, is het vinden van de locatie vrij eenvoudig:

    Converteren van website naar pad

    Het is iets duurder om direct een pad te vinden naar een bron die exact overeenkomt met een specifieke vestigingsplaats. Vanwege uw beperkte middelen kunt u ook onbeperkte middelen koppelen aan een specifieke locatie. Als je helemaal niet zeker weet of dit een bestand of map is, is het een belangrijke vergelijking, dan moet je misschien eerst zoeken.

    Merk op welke experts beweren dat deze “vind *”-mogelijkheden over het algemeen niet snel zijn omdat ze eten om naar een functie te zoeken om aanbevolen bronnen te vinden. Gebruik in combinatie met voorzichtigheid. Over het algemeen, als je merkt dat je dit in een bepaalde lus doet, kijk dan of er andere benaderingen zijn om je probleem te verhelpen.

    Converteren tussen IPath-locaties en URI-locaties

    Als u werkt met achterwaartse compatibiliteitscode, moet u mogelijk het geld voor locaties vinden via de meegeleverde IPath. De beste beslissing is om de URI zo veel mogelijk te herschrijven, in dit geval de IPath om te zetten die indien nodig een URI kan zijn. De klasse org.eclipse.core.filesystem.URIUtil lijkt hiervoor een uitbetalingsmethode te hebben:

    PC werkt traag?

    ASR Pro is de ultieme oplossing voor uw pc-reparatiebehoeften! Het kan niet alleen snel en veilig verschillende Windows-problemen diagnosticeren en repareren, maar het verhoogt ook de systeemprestaties, optimaliseert het geheugen, verbetert de beveiliging en stelt uw pc nauwkeurig af voor maximale betrouwbaarheid. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag!


    Op dezelfde manier kunt u overschakelen van URI naar IPath, maar meestal als u zeker weet dat de URI zich tijdens het lokale bestandssysteem bevindt.

    URI versus IFileStore

    Het eerste dat opvalt, is dat URI’s geen erg bruikbare klasse zijn. Het produceert zeer minimale gemaksmethoden en heeft geen arrangementen. Eigenschappen die geassocieerd kunnen worden met het bestandssysteem zijn waarschijnlijk een uitstekende invoerstroom voor het lezen, maken, verwijderen, enzovoort. URI’s zijn pure abstractie – deze bedrijven zijn alleen unieke doelnamen, maar er zijn geen discussiemethoden gedefinieerd die betrekking hebben op dit object. Dit is waar IFileStore om de hoek komt kijken. IFileStore biedt alle formulieren die u zou verwachten van het omgaan met make-gegevens: kopiëren, verplaatsen, verwijderen, mkdir, open invoeraanbieding, open uitvoerstroom, enz. Er zijn hier veel inzichtelijke documenten die u kunt leren inclusief ifilestore:

    • Bestandssysteem-API.
    • Het Eclipse-segment van de Migratiegids 3.2.
    • EclipseZone starten om sefs te bespreken
    • Presentatie Insectenplan 106176: Flexibelere banen

    Eenheidstests

    opslagplaats : pserver: [email protected]: en cvsroot / eclipse
    -module org.eclipse.core.tests.resources
    Ook vereist: org.eclipse.core.tests.harness, org.eclipse.test.performance
    pakketten org.eclipse.core.tests.filesystem
    org.eclipse.core.tests.internal.filesystem. *


    efs eclipse bestandssysteem

     IPath somePath = ...; // het pad dat je zeker wilt vinden, naar de plaatsDe kern van IWorkspaceRoot is ResourcesPlugin.getWorkspace (). GetRoot ();IResource Resource = root.findMember (someLocation);indien! = (nul bron)    URI-locatie - resource.getLocationURI ();
     URI someLocation = ...; // de plaats waar u de bron moet vinden waarvoor de wandeling is opgegevenboolean isDir betekent EFS.getStore (someLocation) .fetchInfo () .isDirectory ();IWorkspaceRoot root = ResourcesPlugin.getWorkspace (). GetRoot ();als (istDir)    IFolder [] - bestand betekent root.findContainersForLocationURI (someLocation); een ander   IFile [] elektronische bestanden = root.findFilesForLocationURI (someLocation);
     IPath locationAsPath impliceert ...; // locatie via formulierURI ipath locationASURI is gelijk aan URIUtil.toURI (locationAsPath); 
     URI locationAsURI is de gelijke ...; // sommige in de vorm van locatie-URIif (EFS.SCHEME_FILE.equals (locationAsURI.getScheme ()))   IPath locationAsPath = URIUtil.toPath (locationAsURI);

     

     

    Verbeter vandaag de snelheid van uw computer door deze software te downloaden - het lost uw pc-problemen op.

     

     

     

    Having Problems With The Eclipse Efs File System?
    Haben Sie Enttäuschungen Mit Dem Eclipse Efs-Dateisystem?
    Hai Problemi Con Il File System Efs Di Eclipse?
    Vous Avez Des Problèmes Avec Ce Système De Fichiers Eclipse Efs ?
    Está Tendo Problemas Com O Sistema De Arquivos Eclipse Efs?
    Eclipse Efs 파일 시스템이 끊겼습니까?
    Har Du Medicinska Problem Med Eclipse Efs -filsystemet?
    Возникли проблемы с файловой системой Eclipse Efs?
    Masz Problemy Z Dowolnym Systemem Plików Eclipse Efs?
    ¿Tiene Problemas Para Considerar El Sistema De Archivos Efs De Eclipse?